Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co kaman?

Zdesperowane 30kilkulatki

Polecane posty

Gość O co kaman?

W głowie mi się nie mieści. Wykształcona, samodzielna kobieta bierze się za dziada 55 letniego, bezrobotnego, mieszkającego w przyczepie. Eks żona prawie przez 30 lat zapierdalała na nieudacznika, aż wreszcie wykopała dziadostwo z domu. Ale on ma branie u takich desperatek, 30 +, które dosłownie wchodzą mu w dupsko, choć on nie ma im do zaoferowania nic poza swoim więdnącym fiutem. Powiedzcie, wytłumaczcie, o co kaman? Swoje przeżyłam, ale tego nijak pojąć nie mogę.

Fakt trudno to pojąć, jedyne co nie ulega wątpliwości to to że wykształcenie czy też samodzielność nie idą w parze z rozsądkiem (bo jego zastępuje miłość, czy też raczej pokraczne uczucie gdy się nie potrafi z siebie wykrzesać czegoś bardziej rozbudowanego).

Gość O co kaman?
Mogę zrozumieć bardzo młode dziewczyny, one mogą wytłumaczyć wszystko miłośćią, ale dorosła świadoma kobieta? Starego dziadygę brać sobie na łeb, żeby on jeszcze majętny, albo Brad Pitt. A to nieciekawy stary, łysy chooj.

hehehe a moze poprostu facet ma gadane;) kiedys moja kolezanka znala jednego Pana, ktory ponoc byl tak brzydki, ze ona mu nawet powiedziala to wprost... a i tak by otaczany kobietami i do tego mial dziecko. Jak to kolezanka mowila "bilo cieplo od niego", a sie smiala, ze wygladal jak dzwonnik z notre dame;) wiem hamskie, ale ona taka byla a on mimo swego wygladu na brak powodzenia nie narzekal. Wiec nawiazujac do owego 55 letiego Pana, byc moze czyms ja urzekl, nie mozna powierzchownie oceniac ludzi.

przeraszam za bledy w pisowni, rozpedzilam sie i nie spojrzalam jak pisze. hamske przez ch powinnam byla napisac;)

Gość O co kaman?
Może i ma gadane, znam go, ale na ile to starczy? On zawsze jest pogrążony w niemożności- nie może znaleźć lepszej pracy, ani właściwie żadnej, bo to i tamto. Wszyscy mu rzucają kłody pod nogi, bo on wszystko musi, a to alimenty, a to rachunki, a nima nic biedaczek, bo go żona zła pogoniła, a on tak pięknie się jej na kanapie rozwalał. A tych alimentów, nota bene, to nie płaci już od ponad pół roku. A i tak dziołchy lepią się do parcha /bo parcha naprawdę jakiegoś na skórze ma/, choć już jedną mocno skrzywdził , to i tak ma branie. Czyżby wymagania kobiet z wiekiem malały? Byle tylko jaki przydupas był? Nawet taki co by go kijem nikt normalny nie tknął?

Gość syndrom matki kwoki
znalazły biedaczka którym wystarczy się tyylko z sercem zaopiekować, a on skrzydełka na pewno rozwinie :D

Gość no w tym wieku
szans wielkich na uczucie i związek nie ma, więc szukają biedaczki gdzie mogą i co mogą, by choć na chwilę poczuć sie młodziej i atrakcyjniej,