Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa mery

kurde pomocy

Polecane posty

Gość kolorowa mery

pisze tu bo mama proble wiem ze tu nikt wrozk ani ejest ale moze ktos umie podliczac te dni owulacji iz kochalam sie z chlopakiem 17 lutego i niesczescie pekla na gumka a okres mialam od 6 do 10 lutego cykle mam okolo 35 36 dni wiec mam pytanie czy duza jest sznasa na dzidzie z gory dziekuje za pomoc

Gość ...............;;;;;;;;;;;;;;;
nie, to byly dni nieplodne

Gość kolorowa mery
to okres moze mi sie spozniac ze steru tak dlugo

Gość ...............;;;;;;;;;;;;;;
Nie tylko ze stresu, mozliwosci jest wiele :) Najlepiej idz do ginekologa to skonsultowac.

Gość kolorowa mery
kurde jestem juz zarejerstrowana ale tu sa takie kolejki ze masakra a prywatnie nie wchodzi w gre bo lipa w tym miechu z hajsem a

Gość hej kolorowa
Uprawialas seks w 12 dc, ovulacje " ksiazkowo" zaznaczam " "ksiazkowo" bo nikt jej nie przewidzi, powinnas miec miedzy 17 a 18 dc plus zywotnosc plemnikow od 3 nawet do 5 dni super bohaterzy w warunkach dogodnych (sluz plodny). Jak mialas pecha to mozliwosc ciazy jest, niska ale jest...

Gość Mariolka rano
Jeżeli jej cykle trwają 35-36 dni to jakim cudem owulacja w 17-18 dniu cyklu? :o

Gość Mariolka rano
A autorka spokojnie niech czeka na miesiączkę i wizytę u lekarza :) Takie długie cykle same w sobie warto skonsultować z lekarzem :)

Gość kolorowa mery
myslisz ze cos jest nie tak przy takich dlugich cyklach mam tak od pierwszej mieisaczki myslalm ze to oki

Gość Mariolka rano
Jesli masz tak od poczatku to raczej nie ma sie o co martwic :) U mnie cykl wydluzyl sie po kilku latach od rozpoczecia miesiaczkowania i oznaczalo to PCOS. Jesli bedzie sie czesto spoznial to koniecznie zrob badania hormonalne :)

Gość kolorowa mery
dziekuje bardzo za rade napewno skorzystam kurde wizytem mam dopiero za 2 tygodnie u gina a nie daje mi spokoju ta miesiaczka a wlasciwie jej brak :P

Gość Mariolka rano
Mozesz zrobic test, jesli Cie to uspokoi :) 10 minut i po krzyku ;) ale szansa na ciaze jest raczej bardzo niewielka, cos ponizej 1% ;)

Gość kolorowa mery
to mnie uspokoilas no test mam zamiar zrobic za 2 dni

Raczej na 99,99 % nie zaszałaś w ciąże heh test jest raczej zbędny stracisz tylko 10zl ;p

Gość rrrtyujkjkjkghbbv vcfsd\x
raczej czy napewno

Gość kolorowa mery
zrobilam test

Gość kolorowa mery
poprostu szok nie wiem co napisac

Gość kolorowa mery 1
no widze ze zabralas sobie moj nic i zonowu ktos sobie robi jazde zadnego testu nie zrobilam jescze wiec niewiem dlaczego wypowiadsaz se za mnie

Gość kolorowa mery
podszywie dzięki nie jest mi do smiechu

Gość ela1990.
ile ci sie spoznia okres?

Gość ela1990.
wiesz z owulką nigdy nic nie wiadomo kiedy nastąpi mam takie same cykle co i ty 34/35 dni,ja miałam tak samo ale owulacja raczej jest u mnie 20/22 dzien cyklu..mysle ze małe szanse ale sa

Prawidłowo owulacja występuje na 12-16 dni przed miesiączką. Proponuję trochę poczytać o cyklach kobiety ewentualnie o NPR to może zrozumiesz, że nie da się obliczyć wystąpienia dnia owulacji. Trzeba się obserwować, śluz, mierzyć temperaturę a i tak czasem owulacja może uleć przesunięciu. Skoro masz cykle 35-36 dni to owulacja MOŻE przypadać przy cyklu 35 dniowych między 19-23 dniem cyklu a przy cyklu 36 dniowym między 20 a 24 dniem cyklu. Podobno plemniki mają żywotność do 5 dni w dobrych warunkach i mogą Stosunek był 12 dnia cyklu + 5 dni żywotności daje 17 dzień cyklu czyli nikłe szanse na zapłodnienie ale to tylko czysta matematyka. Jeśli cykl byłby krótszy niż 30 dni to szanse duże.

Gość kolorowa mery 1
nie cykle mam zawsze 35 albo 36 dniowe a okres spuznia sie juz 9 dzien niewiem moze to od steruju jak myslicie

Gość yo yo
zrob test tyle spoznienia wynik na 100% pozytywnynawet po poludniu daje wiarygodny wynik

Gość aaaaahhhhhklllll
zadnego pozytywu nie oznacza moze spoznia jej sie przez stres

Gość kolorowa mery1
zrobilam test i wyszedl negatyw to dlaczego spuznia si emiesiczka niewiem poczekam i zrobir jrszcze jeden

Gość paulinkek 1987
okres moze spozniac sie od roznych przyczyn od steresu od dlugich podrozy a mozesz miec jakas infekcje czy cos poczekaj jescze troche a jak nie dostaniesz to idz na bete to dowiesz sie co sie dzieje

Gość kolorowa mery
kurde tes negatywny a okresu dalej brak

Gość ela1990.
wiesz ja tez tak miałam poszłam do gina zrobił usg dopochwowo i przepisał luteine,,ciaży brak,,,ja nie miałam@ 90 dni..i nie wiadomo czego,,umowilam sie na nastepną wizytę bo gin powiedzał ze trzeba to leczyc