Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati90

w potrzebie

Polecane posty

Gość pati90

Witam wszystkie mamy jestem w potrzebie wiedzie nam sie żle idzie wiosna nie mam ubranek dla córeczki .Nie mamy na podstawowe jedzenie a o ubrankach nie wspomnę ,żebym mogła coś jej kupić to marzenie.Obecnie ma 2 latka potrzebuje ubranek na 92 rozm bardzo prosze ludzi dobrej woli jeżeli ktoś ma po swoim dziecieczku a chciałby oddać to będę wdzięczna bardzo .

Gość Ąustin
Hehe naiwnych kretynow szukasz? Trzeba bylo sie uczyc, to bys teraz nie zebrala :D

To chyba prowokacja jakaś... nie masz na jedzenia a na internet masz? Jeżeli mówisz prawdę to na necie jest pełno portali które oddają ubrania dla osób które nie mają pieniędzy.

Gość pati90
Internetu nie mam korzystam u sąsiadki a na stronie graty z chaty to śledzę cały czas i pisze to albo nikt sie nie odzywa albo zajęte a też nie mam jak siedziec cały dzień ponieważ nie mam komputera

Gość To i ja coś dodam
A z jakiego rejonu Polski jesteś?

Gość pati90
jestem z Łobza woj zachodniopomorskie

pati będę w Świdwinie na święta więc jeśli to będzie nadal aktualne to może coś bym dla ciebie znalazła po córce jak coś pisz na maila mami0412@wp.pl

Gość pati90
Dziekuje odezwę się napewno bardzo potrzebuje bucików rozm 22 i kurteczki jeżeli ktoś ma i chciałby oddać mojej córci bardzo sie przyda