Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megipegiii

solarium natryskowe

Polecane posty

Gość megipegiii

Dziewczyny czy któraś z was była może na solarium natryskowym??niebawem wychodze za mąż i niestety moje ciało jest blade niczym prześcieradło :( a na zwykłe solarium isc nie moge bo jestem w ciąży, ciekawi mnie jaka jest opalenizna po tym solarium i ile mniej wiecej kosztuje...

Gość megipegiii
proszę o rady...

Gość megi w którym tyg jesteś ??
Ja idę za 3 tyg na wesele,też jestem w ciąży i zastanawiam się czy natryskowe nie zaszkodzi dziecku.

Gość megipegiii
moja kolezanka oglądała program w którym właśnie wypowiaqdały się jakieś kobiety w ciąży, które chodzą na takie solarium, ja dzisiaj ide do lekarza i zapytam go o to!mogłabym ewentualnie stosować jakieś balsamy brązujące ale to nie będzie to samo, poza tym czas mnie goni...

Gość megi w którym tyg jesteś ??
Daj znać co Ci lekarz powie oki ? :-)

Gość megipegiii
dobrze napisze:)

Gość megipegiii
ja jestem w 3 miesiącu ciązy

Gość ze tak zapytam ciazarnych
a wy uzywacie jakis masek z tlenem do oddychania, sterylnych rzeczy wokol, w ogole to moze siedzicie w jakichs specjalnych komorch na czas tej ciazy, bo nawet dotkniecie obcej dloni w sklepie moze zabic dziecko, przeciez to tyle bakterii i niebezpieczenstw!!!! solarium natryskowe to balsam brazujacy w spreju, upraszczajac. NIE, nie zaszkodzi dziecku, nie zabije. no chyba, ze boicie sie bakterii wyplywajacych z takiego natrysku, to moze byc niebezpieczne dla dziecka.. wbija sie w brzuch, wywierca dziure i kalasznikowem strzela do niewinnej fasolki :/

Gość megipegiii
mam nadzieje ze mozna bo blada do ślubu nie chce iść no i humor bym sobie poprawiła przynajmniej:)

Gość megipegiii
skoro się pytam o to solarium to chyba znaczy ze nic na jego temat nie wiem więc nie bądź taka mądra....jak będziesz w ciąży to pogadamy...

Gość taka_jedna_sobie......
MOŻNA!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja koleżanka poszła w ciąży na opalanie..

Gość megipegiii
ja nie wiem czy niektórym tak ciężko normalnie odpisać bez złośliwości?wystarczyło napisać tak mozna reszta tekstu to zbedny komentarz...

Gość megipegiii
taka_jedna_sobie - dzieki ze napisałaś :)

proszę :) tylko uważaj na sukienkę, bo bardzo często ta opalenizna zostawia ślady na ubraniach..głównie pod pachami.. :/ to jest minus.. no i przed zabiegiem peeling całego ciała :) możesz w domu z cukru zrobić.. (chociaż teraz taki drogi :P ) hehe

Gość megipegiii
a wiesz ile taka opalenizna się utrzymuje na ciele??bo nie wiem czy wybrać się na to solarium ze 2 dni przed ślubem czy mogę wcześniej np tydzien przed??

do tygodnia się utrzymuje.. ale powinnaś zrobić dwa dni przed bo to się zmywa jak samoopalacz i robią się plamy.. tzn wiadomo u jednej osoby ładnie się wymywa u innych wygląda to jak brud..poważnie.. moja koleżanka po tym zabiegu była bardzo niezadowolona i od razu tego samego wieczoru robiła peeling by to zmyć.. ale widocznie miała źle dobrany pigment.. musisz iść do dobrego salonu gdzie się znają na tym.. jestem pewna, że możesz zobaczyć taką opaleniznę.. jak ktoś wejdzie do salonu to poczekasz i zobaczysz jaki jest efekt tego.. no ale robi się to ze dwa dni wcześniej albo dzień..

ale możesz też zrobić na próbę sobie teraz np górę.. czyli twarz + dekolt.. zrób na próbę i zobacz jak się u Ciebie to trzyma.. tak w ciemno to nie rób... zobaczysz jak się wymywa itp.. a zapłacisz mniej bo to połowa ciała..

Gość megipegiii
kur to beznadziejnie, że tak szybko się zmywa...w sumie 80zł to nie tak mało za takie solarium..myślałam, że efekt utrzyma się chociaż z mkiesiąc czasu...już sama nie wiem teraz.. A znacie jakieś dobre balsamy takie, które dają szybki efekt ale nie są samoopalaczami?bo samoopalacza bym się bała użyć bo jeszcze źle rozsmaruje i juz w ogole bede wyglądać jak pajac :)

jak dla mnie jeśli nie chcesz iść blada to to jest najlepsze wyjście dla Ciebie.. właśnie to natryskowe.. ja stosuje takie balsamy brązujące, ale efekt jest prawie niewidoczny, mam w domu balsam DOVE summer glow i Johnsons Holiday Skin na noc.. ale jak dla mnie efekt zero :)

Gość megipegiii
no własnie, lipa!kiedyś też stosowałam balsamy to pamietam, że ekekt był znikomy, lekko złotawa skóra i tyle...no cóż może wybiore się na próbe na to natryskowe i zobacze jak długo się utrzyma i jaki koloryt będzie

Gość megipegiii
oby tylko ta opalenizna zchodziła równomiernie bo jak bede miała jakieś plamy to porażka..

dlatego niech narzeczony zrobi Ci bardzo dokładny peeling przed.. :)

Gość megipegiii
:) Mam nadzieje, że będę zadowolona z wyglądu bo na pewno dodałby mi odwagi i pewności siebie w tym dniu... Stresss jest okrutny..

O to dobry pomysł jest- tylko ja się boje plam i brudzenia ubrań;/ Na pewno bezpieczniejszy niż soalrium, gdzie nie trudno o poparzenia słoneczne, które mogą być tragiczne w skutkach

Gość kup samoopalacz St Moritz
;)

Gość jcvghbjn
rozje buja mnie zawsze takie opoznione rady :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D