Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhfdhffiouer

Błagam, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość kjhfdhffiouer

Kupiłam 4 marca na allegro używany telefon. Koleś zapewniał mnie że wszystko jest sprawne, nawet w aukcji jest ze tel w bardzo dobrym stanie. Dostałam tel, okazało się że jest popsuty, nie działa bluetooth, rozmówca mnie praktycznie nie słyszy. Pisałam do kolesia że przysłał mi popsuty tel, że chce zwrot kasy. Olewa totalnie moje maile. Co ja mam robic? Kochani pomóżcie prosze

Gość poskarz sie allegro
zglos sprawe na allegro,

Gość trzaskamdrzwiami
ile wart byl telefon?

Gość trzaskamdrzwiami
nie moze bc mniej niz 200 zł, aby policja sie tym zajela

Gość dfgh23456678
w reg jest ze do 300allegro sie tym zajmuje w co nie wierze.

Gość kjhfdhffiouer
Własnie chciałam zgłosić spór na allegro, ale wyskakuje mi komunikat że nie jestem kontrahentem w tej aukcji. No bo właśnie koleś odwołał dwie oferty i zakończył aukcje przed czasem. Dogadaliśmy cenę poprzez maila. Zapewniał mnie że jest wszystko ok i jak okreslił "ten tel to unikat". A teraz dupa :(. Dzis mi napisał żebym mu odesłała on odda ją do serwisu i odeśle mi sprawną. Ale napisałam że chce zwrot kasy to napisał "nie to nie, żegnam". Co ja jeszcze moge zrobic?

Na Allegro jest pelno oszustow.Tez mialem pare razy, ze ktos opisal, ze przedmiot jest nowy a byl szmelc . I jeszcze na moje uwago spotkalem sie z grubianstwem.Mozna wystawic negatywny komentarz, ale jak ktos jest zlosliwy, tez wystawi negatyw.Jezeli ten telefon byl malej wartosci to trzeba sobie odpuscic, bo szkoda nerwow i nastepnym razem uwazac, od kogo sie kupuje!

Gość tratatatatata
jak sie dogadaliscie na maila to lipa- to jest niezgodne z regulaminem allegro gowno mozesz zrobic :)

Gość kjhfdhffiouer
No ja nawet własnie nie mogę nawet komentarza wystawić bo sprzedajacy zakonczył aukcje przed czasem

Gość kjhfdhffiouer
No to sie wkopalam :(

Gość kjhfdhffiouer
No koleś wystawił na aukcji telefon. Mi zależało na czasie (wcześniej przed kupnem zapewniał mnie ze wszysto jest ok), a to była licytacja. Zapytałam jaka cena interesuje go za ten tel, dogadaliśmy się i koleś powiedział że zakończy aukcje przed czasem, poda mi wszystkie dane przez maila i tyle.

jakiesys odzyskalam kase za telefon kupiony na allegro - przez policje, ale dostalam z odszkodowania allegro, a kolesiowi zamkneli konto i mial sprawe

Gość kjhfdhffiouer
To co juz nić w tej sprawie nie mogę zrobić??

Gość kjhfdhffiouer
Telefon nie kosztował niewiadomo ile bo zapłaciłam 110 zł razem z przesyłką. Ale chodzi mi o to że ja kupiłam sprawny tel a nie jakiś bubel.. I własnie sie zastanawiam co jeszcze mogę zrobic:(

Gość pitulinka
no jesli kupilas POZA allegro, to mozesz tylko liczyc na dobra wole sprzedawcy.

Gość jagodkaaaaa
ja mialam niedawno sprawe z policja przez allegro,laska nie przyslala mi perfum i wiecej zrobila na tym kilkaset osob sprawa poszla do prokuratora juz a u m,nie byl policjant spisac zeznania!

Gość maarta_2011
daj link do aukcji

Gość jak się dogadaliście
poza aukcją to za przeproszeniem gówno mu teraz zrobisz , allegro się na pewno tym nie zajmie , będziesz miała nauczkę na przyszłośc i tyle

Gość kjhfdhffiouer
No to lipa :(

Gość tratatatatata
nie moglas mu powiedziec, zeby ustawil opcje KUP TERAZ za ustalona cene?? przynajmniej byloby wszystko "legalnie" i mialabys dowody...