Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratomrania

na jakiej zasadzie w google wyskakuje imie nazwisko danej osoby po wpisaniu

Polecane posty

Gość piratomrania

pierwszych liter ? jak pisze się np michał to google samo uzupełnia nazwiskami po literach na jakiej zasadzie to jest że wyskakują dane nazwiska ? zauważyłam że jak w google wpisze swoje imię i pierwszą literę nazwiska to google uzupełnia moim nazwiskiem i moimi linkami dlaczego ? może mi to ktos wytłumaczyć ?

Gość klssiiii
bo takie nazwisko było często wyszukiwane. a poza tym nie tylko ty masz tak na nazwisko

Gość piratomrania
takie imie i nazwisko mam tylko ja w polsce i linki dotyczą mojej osoby

Gość fafarafatuturutu
ta jasne, linki do facebooka i naszej klasy:-O po prostu te strony są dobrze spozycjonowane, to nie ma nic wspólnego z tobą

Gość boty zbierają
to co w sieci się znajduje i przy wpisywaniu podpowiadają na co wskazuje wpisany przez szukającego początek nie zależy to od częstotliwości wyszukiwania danego hasła a od jego istnienia w sieci w ogóle gdyby nie było hasła w sieci, nie byłoby podpowiedzi proste

Gość piratomrania
nie ma mnie na żadnym portalu społecznościowym więc ani nk ani fb sie nie pokazują linki tylko moja osoba nie ważne jakie linki,nie wnikajmy ale dlaczego pisząc pierwszą litere nazwiska od razu moje

Gość /////////////.
wyczysc ciasteczka i sprobuj jeszcze raz

Gość piratomrania
chodzi o to że imię mam popularne natomiast takie nazwisko nosi ok 30 osób w Polsce w tym że moje imie i nazwisko to nikt więc wpisuję imię w google i pokazują sie różne aktorki,prezenterki o tym imieniu, dalej wpisuję pierwszą literę mojego nazwiska i jestem spozycjonowana JA pierwsza litera nazwiska i google uzupełnia w moją osobę czy to jest od częstotliwości wyszukiwania ? nadmienię że mam firmę może po tej firmie mnie wyszujują

Gość piratomrania
up