Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-blizniaczka

facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość nie-blizniaczka

z moich obserwacji sa 2 typy(o ironio...) facetow spod tego znaku. pierwszy to taki ktory jest mega zakochany w zonie i dzieciach i uszczesliwia ich za wszelka cene, kosztem swojego szczecia. drugi to taki ktory prowadzi podwojne zycie-ma zone z ktora zyje i kochanke ktora daje mu to czego brakuje mu w domu, czesto ma tez z nia po prostu drugi dom(dziecko). jakich facetow blizniakow Wy znacie?

wszyscy mówią, że bliźniak ma dwie twarze, ja sama jestem bliźniak, miałam faceta bliźniaka i do dziś milo wspominam ta znajomość :) to chyba zależy od charakteru i osobowości człowieka :)

Gość nie-blizniaczka
no wlasnie, te 2 twarze ;). ja jestem spod znaku ryb-tez 2, plynace w przeciwnym kierunku wiec znajomi i rodzina mowia, ze czasem jestem do rany przyloz a czasem powinnam isc do diabla;). nie dziwie sie Tobie, ze milo wspominasz blizniaka-nie da sie z nimi nudzic na pewno;). ja ze swoim spotykam sie kilka lat i on mowi o mnie to samo.

Gość nie-blizniaczka
up:)

własnie rozstałam sie z facetem spod bliźniąt bo był tak fałszywy i dwulicowy że aż przykro :o mam też kolegę ze szkoły spod znaku bliźniąt i jest tak samo fałszywy i dwulicowy.

Gość Salaam
Co za głupawe pieprzenie... Kto to się w ocenianiu drugiego człowieka kieruje horoskopem??? To chore! Astrologia, jest dla kretynów, którzy czytając jakieś bzdury napisane, czy powiedziane na "odwal się" w gazetach, programach, wierzą w to i czepiają się ludzi. P.S. Ja i mój brat jestesmy oboje spod bliźniąt i NIKT nam nigdy nie zarzucił dwulicowości, a tych, co chrzanili trzy po trzy o znakach zodiaku, spławiałam i ja i on. OGARNIJCIE SIE BABY!!

Moje Kochanie jest spod znaku Bliźniąt...takiego drugiego to tylko ze świecą szukać a i tak się nie znajdzie :D