Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdhdg

dlaczego faceci tak krotko cierpia po rozstaniu,

Polecane posty

Gość jdhdg

dlaczego faceci po rozstaniu tak szybko odpuszczaja, szukaja pocieszenia? ja bylam z moim narzeczonym ponad 2 lata niedlugo mial byc nasz slub, on nawalil, zawiodl moje zaufanie, chcial zebym wrocila ale staral sie o to moze 2 tyg potem znow to ja o niego zabiegalam jak to bylo wczesniej. jesli zalezy to powinien powoli malymi krokami te zaufanie odbudowywac a nie chciec wszystko od razu. wroc bo ja sie zmienie. niech to udowodni najpierw. szybko mu sie znudzilo te naprawianie siebie. teraz juz nowe dziewczyny do domu na noc przywozi. a ja glupia cierpie. jak tak mozna? nie rozumiem facetow

Gość gmgujym
pierdolisz jak potłuczona

a czemu cierpisz? przecież znowu ciebie oszukał i zamiast się nim przejmować to go olej.

Gość jdhdg
myslalam, ze mu zalezalo na mnie, w takim razie po co ten slub byl, po co te plany? teraz widze, ze szybko sobie szuka pocieszenia. cierpie bo jest mi przykro po prostu.

bonappetit84 -> co? jdhdg -> przykro? widać temu facetowi nie zależało tak bardzo na tobie. pewnie chciał mieć tylko wygodne życie z tobą więc rozwijając się z nim niewiele straciłaś.

Gość bbbrrraksłóww
Krótko cierpią po rozstaniu ? Autorko puknij się w głowę, ja już piąty rok kurwa nie mogę się otrząsnąć po rozstaniu.Byłem z dziewczyną cztery lata, tyle planów i wspólnego mieliśmy aż tu nagle coś jej walnęło do głowy i poleciała na starszego z którym ma już od paru lat dzieciaka. A ja ? mam doła od pięciu lat i nie chcę się wiązać bo wszędzie widzę tylko ją..Więc proszę Cię ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie generalizuj tak.

Gość jdhdg
no wiem, przepraszam. widzisz Ty trafiles na taka dziewczyne a ja na takiego faceta, ktory okazal sie niewiele wart. ale dalej go kocham i tesknie. a on sobie szuka juz nowej. czemu kochamy nieodpowiednie osoby, ktore nas rania?

Gość jdhdg
Levviatan fajny z Ciebie chlopak :)

Gość jdhdg
ptasiek luzne podejscie do zycia

mężczyzna tak samo cierpią jak kobiety, może tego tak nie okazują mam znajomego którego strasznie wodziła za nos jego ex, ciągle mówiła mu ...że musi pomyśleć i go bardzo kocha itp. a on ciągle myślał, załamywał się chociaż tego nie okazywał jej, sama mu powiedziałam ...żeby zabrał się w garść i zapomniał bo tylko go to rani - teraz jest w szczęśliwym związku :)

dobrze -> no właśnie znaczna większość facetów nie okazuje uczuć w takim stopniu jak kobiety.

Levviatan znam więcej takich przypadków jak ten wyżej co opisałam facet też ma uczucia i też tak jak kobieta ma strach przed zranieniem

gdyby autorka byla autorem to by sie okazalo ze to kobiety krocej cierpia po rozstaniu... zalezy jak lezy :)

Gość jdhdg
ja opisalam swoj przypadek, sprowadzanie przygodnych dziewczyn na noc zamiast proba odzyskania zaufania bo sie kocha, rzeczywiscie jest to oznaka milosci i cierpienia. on nawalil i chcial wrocic,mowil ze zmieni sie i wogole, tylko jakos nie widac realizacji tych obietnic.

Gość edrftgyhuawedrftuj
pamietasz swojego faceta jak wygladal? dobrze...teraz niech on stanie rozbierze sie i zrob zdjecie- cale zdejcie zamaluj na czarno i zostaw tylko otwor na erekcyjnego fiuta oto twoj facet w calosci ot to wszystko dlatego http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość gość
Bylem z dziewczyna 9 lat, Mam 25lat ona o rok mlodsza. Co prawda nasz zwiazek nalezal do burzliwych, rozstawalismy sie chyba z 5 razy, mimo wsyztsko zawsze ja kochalem. Ktoregos wieczoru doszlo do klotni i rozstalismy sie mimo iz moja partnerka mowila ze tez tego nie chce,ale wiadomo w nerwach rozne rzeczy sie robi....ja nastepnego dnia juz zalowalem. Ona nie chciała już powrotu. Zacząłem robić wszystko by ją odzyskać, jednak wszystko na nic…. Zdecydowałem się w końcu na urok miłosny ( u zachwalanego tu perun72@interia.pl) i w końcu powróciliśmy do siebie…. Układa się nam kapitalnie, jesteśmy szczęsliwi jak nigdy.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl