Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

POMOC DLA PSIAKA...

Polecane posty

Gość noooooooooooooooooo? ??
niestety nie mam fb nie pomogę,ale podniosę ;)

ale link możesz skopiować, wkleic na Nk albo gg, gdziekolwiek...

No tak, jakbym wstawiła fotki gołej panienki do oceny to by tu tłumy waliły...przeciez to tylko niewidomy pies który niedługo najprawdopodobniej umrze! co tam!

Gość Trrrolkkaaa
Dla tych którzy nie mają facebooka napisz co to za piesek...

Gość Ciekawe jak
Najlepiej stwórz demotywatora z tym linkiem, masa ludzi go obejrzy ^ ^ Albo komixxa.

Gość Trrrolkkaaa
No właśnie nie każdy ma facebooka i dlaczego ten pies ma umrzec?!

Gość Trrrolkkaaa
Ale powiesz co mu jest i o co chodzi konkretnie...

Jest niewidomy, mieszka w schronisku ale inne psy go nie akceptuja i ciągle atakują. W każdej chwili mogą go zagryść, to jest bardzo prawdopodobne.

Gość Trrrolkkaaa
To czemu mu sie zrobią osobnego boksu? Boże co za ludzie... Ja bym go wziełą chętnie ale mam juz 3 psy i nie dam rady... Ale pomoge to rozesłac...

BORYS MA NIEWIELE CZASU-NIEDŁUGO ZOSTANIE ZAGRYZIONY... Poszukiwany dom tymczasowy,lub stały,nawet zwykła buda... Nie może pozostać w schronisku,ani dłużej zajmować sam boksu ze względu na ilość psów trafiających i wymagających leczenia. ...Borys to pies ze schroniska w Rudzie Śląskiej. Ma ok 5 lat, jest średniej wielkości. To taki misiek do przytulania i kochania. Tutaj więcej zdjęć Boryska http://www.dogomania.pl/threads/204443-quot-Najwa%C5%BCniejsze-jest-niewidzialne-dla-oczu-quot-%C5%9ALEPY-%C5%9Bredni-pies-grozi-mu-ZAGRYZIENIE?p=16528103#post16528103 Patrzy tymi wyróżniającymi się oczkami,ale widzi tylko lub aż SERCEM... "Widzi" to,czego większość z nas nie zauważa, cieszy się z życia- z każdego oddechu,z każdego przebytego kroku,powąchanego drzewka i dotyku człowieka... Nawet jego piękny charakter i to że jest niewidomy nie uchroniły go od bycia bezdomnym psem, zwykłym numerkiem w schronisku z łatką przypadkowego imienia,które akurat napatoczyło się komuś... ON NIE ZASŁUGUJE NA TAKI LOS.... Nie zasługuje na zagryzienie z racji swojej inności,a to bardzo prawdopodobne... Borysek świetnie sobie radzi,jest zdrowy, szybko zapamiętuje gdzie są przeszkody,ma doskonały słuch i węch,bardzo ładnie chodzi na smyczy.To jednak nie wystarczy w grupie psów,dla których jest słabszym ogniwem...jest po prostu INNY,ale czy gorszy? Nawet niechcący może nadepnąć ,czy lekko dotknąć innego psa który potraktuje to jako atak... Niestety psy nie rozumieją jego inności... Jest bardzo kochany,na "widok" człowieka i psa reaguje bardzo wylewnie,machając ogonkiem. Nie zrażaj się jeśli mieszkasz daleko. Pomożemy w transporcie w dowolne miejsce w Polsce. Kontakt do adopcji (schronisko w Rudzie Śląskiej) 510 268 586

Gość Trrrolkkaaa
Kurde... mam nadzieje że ktoś sie znajdzie...

Gość Trrrolkkaaa
podnoszę

Gość Trrrolkkaaa
podnoszę

Gość Trrrolkkaaa
podnosze

Jakaś kobieta z Warszawy sie zgłosiła, ma dzisiaj przyjechac i może zabierze go do siebie :) trzymajcie kciuki! A tego śmiecia nademną nie chce mi sie nawet komentować...

Gość Trrrollkaaa
Wiem, trzymam kciuki od wczoraj :)