Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hermenegildaaaa

książka dla "kury domowej"

Polecane posty

mam pytanie szukam książki / książek o prowadzeniu domu, o gotowaniu, takich "poradników" jak być kura domową. "perfekcyjną Panią domu" już mam... natknął się ktoś na jakąś taką książkę?

Gość Ty wyżej
Naj, Żyj chwilą itp prasa opiniotwórcza :classic_cool:

Gość No z takim nickiem
być perfekcyjną kurą domową ?? :D

ale kto powiedział ze ja chce byc "perfekcyjną Panią domu" chciałabym znac tajniki rózne naszych babć bardziej mi o take rzeczy chodzi chciałabym nauczyc się gotowac róznych rzeczy i dowiedziec się czemu mi niektóre nie wychodza ;P

Gość baybe buuuu
Ja mam stary jak świat podręcznik (chyba szkolny bo są w nim prace domowe:) ,)pt"Gospodarstwo domowe".Jest tam wszystko-omówione produkty spożywcze ,co z nich się robi+przepisy na potrawy przetwory(jest też nawet ubój i przerób mięsa:[,),jest planowanie budżetu domowego,sposoby prania,krochmalenia,prasowania,sposób wygodnego umeblowania pomieszczeń,jak i kiedy najlepiej efektywnie sprzątać,co robić o różnych porach roku itp.Coś tam mi się przydało,inne sprawy interesowały mnie"historycznie"że tak powiem;) Na swoje usprawiedliwienie-nie kupiłam go-dostałam w spadku po ciotce i przydawał mi się kiedy byłam "zielona"w takich sprawach.