Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedluga mama

Prosze, pomozcie mi wybrac wozek!

Polecane posty

Gość niedluga mama

nie znam sie komplektnie na wozkach, nie mam pojecia jakie sa najlepsze itd. Wiem jedynie, ze chcialabym 2w1 i najlepiej na duzych pompowanych kolach:) Moze moglybyscie mi tu podsunac kilka pomyslow? Zaznaczam tylko, ze nie interesuja mnie jakies badziewia za 500zl, wolalabym cos porzadnego:)

Gość cerrutinnnnnn
xlander xa :)

Baby Activ Jet (Snake) - nie pamiętam dokładnie nazwy. Mają duże pompowane koła. Byłam z niego bardzo zadowolona w zimę gdy było mnóstwo śniegu.

Gość elwirka33
Espiro Atlantic

Gość fakinszit**
x-lander zdecydowanie!

Gość ciociaaaa
tako jumper x

a ja mam phil & teds ale to tylko dlatego ze mam mala roznice wieku miedzy dziecmi. w sumie jako pojedynczy tez polecam, jesli komus nie przeszkadza ze nie ma tradycyjnej gondolki.

Gość maxi cosi mura 3 lub 4
jw .jak dla mnie rewalacja.zadnych minusow

Gość yukkari
NIe zawsze za 500 zł to badziewia. Mam wózek polskie firmy Anmar - golden rosse, kosztował na allegro nieco ponad 500 zł. Głeboko/spacerówkowy z fotelikiem samochodowym, torbą, moskitierą itd., koła łożyskowane pompowane, lekko się prowadzi, dobrze skręca. Wadą est to, ze nie należy do najlżeszych bo wersja głeboka to ok 12 kg. ALe poza tym jest ok.

Gość niedlugo mama
dziewczyny dziekuje, obejrzalam sobie w necie te wszystki wozki jakie podalyscie. Jak widze xlander jest najczesciej polecany:) Osobiscie nic do niego mam tylko gondola mi sie troche nie podoba. Hatsumomo san jaki masz model Emmaljungi? Malunia zaciekawil mnie twoj wozek, podoba mi sie i o dziwo jak wczesniej sie rozgladalam to nie trafilam na taki:)

Kochana, bo ten wózek z UK trzeba zamówić. Jego w POlsce jeszcze nie ma, ale szczerze pisząc na polskie chodniki nie wiem czy by Ci odpowiadał, bo nie nalzey do tych kołyszących sie i nie ma papowanych kółek :( Jak byś chciała to daj znać. Mojego maila masz poniżej. Pozdrawiam :)

Gość niedlugo mama
malunia, ja akurat wozkiem nie bede jezdzic po polskich chodnikach;) Chociaz w Uk nie mieszkam. Pokaze ten wozek mezowi i jak cos odezwe sie na maila. Dziekuje:)

Prosze bardzo :) chciałam napomnieć iz na wozek od momentu złożenia zamówienia czeka się ok 2 tygodni. Wozek sie prowadzi fajowo :) mnie sie podoba bardzo. Kolorow jest 3 rodzaje, moze to niewiele no ale tego typu wózki nie szpanują kolorami a chyba firmą i ciekawym wyglądem. Ja osobiscie wzięłam brązowy dla dziewczynki :) mam teraz 38 tydzien. Tobie gratuluje, na kiedy masz termin???:)

http://www.icandyuk.com/products.php Powyzej masz link i opis wózków. Nie bedzie problemu myślę jak ktoś z rodziny zna jezyk angielski. Cen nie ma, bo wozki mają ceny katastrofalne i nie chcą odrażać cenami hihi. Wózek dokladnie kosztuje 820 funtów, ja liczyłam tak razy 5zł choc funt nie jest po 5 zł tylko chyba jakos 4.60 wiec wyszło ok 4 tys zł za wozek :) ale jednak na nogi spiworek sam kosztuje chyba ok 100 funtów i torba tez sobie kosztuje... wszystkie dodatki sa osobno w zakupie. Cena wozka odnosi sie tylko do gondoli, spacerowki, nosidełka i stolarza. POzdrawiam :)

X-lander XA bardzo dobry i funkcjonalny, lekko się prowadzi i łatwo składa.

monyaaa baaaaardzo ładny wózek :) piszesz, że nic mu nie brakuje :) dla mnie brakuje mu jeszcze jednego koła hihi nie no żarcik... nie lubie wózków z jednym kołem w przodzie... dziecko kolezanki bujało sie silnie w takim wozku i go poprostu przewrócilo. Jak patrzylismy w sklepach na te z jednym kolkiem nie byly az tak stabilne, a dzieci sa rozne. Ogólnie jak co baaardzo ładna gondola, wozek widac porządny, śliczny :)

Gość niedlugo mama
ja spodziewam sie synka 20 kwietnia:) Dzieki naprawde za propozycje. Jutro mezowi pokaze to na pewno cos wybierzemy. Malunia bardzo mi sie spodobal ten wozek mimo, ze nie ma takich kol jakie chcialam. Oczywiscie angielski znam wiec zaraz poczytam dokladnie wszystko co tam pisze.

Gość niedlugo mama
oj mialo byc 30 kwietnia:D

wiem wlasnie ze wozki z trzema kolami sa przewrotki:Dale tenjest bardzo stabilny moze dlatego ze najczesciej to przednie kolo jest mniejsze, a tutaj wszystkie takie same,nigdy nie mielismy z nim problemow duzym plusem jest ta gondola, bardzo duza, jesli dziecko jezdzi w niej jeszcze w zimie akurat-na poczatku mielismy inny wózek ale maly przestal sie miescic('dlugi' bardzo był chlopak) a na spacerowke byl jeszcze za maly, a jak jest mniejsze to ma duzo przestrzeni:)

Gość buehehexbccgv gvdcghvsdghsd
ta kup kolejnego X LANDERA:D buehehee co druga ma taki:D wieś tańczy i śpiewa

zaciekawił mnie wpis zaprojektujwozek.Mam troche czasu do zakupu wózka więc oglądam sporo wózków.Narazie zwracam uwagę na wygląd kolory itp.Przed zakupem wezmę ze sobą męża lubi zwracac uwage na szczegły techniczne i taki tam. Wracając do tej strony to pomysł mi się spodobał .Dowiedziałam się że to wózek Neo firmy Polak może któraś z was ma taki lub widziała może doradzic czy warto. Co do wózka który mi się do tej pory spodobał to Mura Maxi Cosi tylko cena straszna ale wózeczek ok .Pozdrawiam

Gość Lucyna...
Mnie się spodobał wózek orbit baby g2. Ma bardzo dużo funkcji. Przede wszystkim ma obrotowe siedzisko które mi się spodobało. Do tego bardzo fajnie rozwiązany koszyk pod wózkiem, można tą torbę założyć na ramie, a potem z łatwością powiesić pod wózkiem. Czy ktoś z was ma już ten wózek? Jak się go prowadzi? i jak się sprawują amortyzatory?