Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajajajajajajajajajajajajaj

Podajcie mi,proszę jakieś fajne pomysły na ozdoby wielkanocne ręcznie robione ;D

Polecane posty

Gość Jajajajajajajajajajajajajaj

w MOIM domu się nie przelewa.Nie mam pieniędzy na drogie dekoracje wielkanocne,ale chce ,żeby święta u mnie były wesołe i dobrze wspominane,chce żeby się dzieci cieszyły ;( Chce im zrobić frajdę z prostych ozdób które zrobie ja bez pieniędzy i kosztów. Podajcie mi,proszę jakieś fajne pomysły na ozdoby wielkanocne ręcznie robione ... Albo może jakieś linki na których znajdę te pomysły.

Gość kluka do przesady
Współczuje.Na tipy.pl znajdiesz fajne poysły.Pozdrawiam...

Zasiej rzeżuchę:D nasionka to koszt ok 1 zł :D można wysiać w jakimś kształcie:) np zajączka;) polecam

Gość oleolejjj
.....a ja powiem tak.Weż szydełkową serwetkę, kup krochmal,albo zrób z mąki ziemniaczanej. Serwetkę namocz w krochmalu- nierozcieńczonym i porządnie ją ułóż na misce odwróconej dupą do gór.Niech sobie to zaschnie. Będziesz miała super ażurową miseczkę, http://www.voila.pl/018/9we3w/?1 -----to moja produkcja:) Zrobiłam na szydełku kurczaka, obrobiłam wydmuszkę i dorzuciłam trochę farfocli z pasmanteryjnego sklepu- powodzenia:))))

Zajączki dodatki np do np. rzeżuchy znajdziesz na www.ozdoby-wielkanocne.com.pl