Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Śmieszy mnie bardzo Kuba Wojewodzki w XFactorze

Polecane posty

Niby uchodzi za takiego szczerego co to mówi co mysli,a jednak robi z siebie idiotę jak ktos mu sie spodoba i formułuje takie patetyczne komentarze że niby wielką sławe ten ktos zdobędzie itd.Tyle lat już siedzi w takich programach i niby sie na tym zna to powinien chyba wiedzieć,ze nawet wygrana w takim programie niczego nie daje.Gdzie są te wszystkie talenty z poprzednich takich programów?Gdzie "mala cialem ale wielka głosem"Ala Janosz? :D Gdzie Lisiecki,ta mała co ostatnio wygrała i inni?Wyjątek stanowi te kilka osob z Idola,ale to było dawno i byly inne realia,teraz już raczej nie ma na to szans by wylansować gwiazdy na siłę

Gość Wydział Bankowości Elektron
Mnie Wojewódzki ogólnie śmieszy, choć nie wiem, czy to dobre słowo, bo on nawet śmieszny nie jest w tej swojej całej żałosności, która najbardziej uwydatnia się w "Kuba Wojewódzki Show". Przerywa, nie da dojść do słowa, widać totalny brak kultury i brK DOBREGO wychowania. Jest po prostu niesmaczny. 🖐️

tak, wszystkich was smieszy i uwazacie go za zalosnego ale 90% oglada xfactor, mam talent i kube wojewodzkiego.... ha ha ha

Owszem,oglądam,ale przecież nie ze względu na niego :P To jest dla mnie ciekawe że przychodzi jakiś-wydawałoby sie-idiota ten z długimi włosami i śpiewa Niemena jak zawodowiec :) Też nie lubie jego programu ale za to,ze jak zaprasza kogos z kogo poza programem sie naśmiewa,to w programie już tego nie robi,a wręcz sie podlizuje :O