Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alik - kot Kaczora

Sprzedaż na allegro, pytanie.

Polecane posty

Gość alik - kot Kaczora

Chcę kupić pakę ciuchów na Allegro, potem kilka z tych ciuchów zatrzymać dla siebie, a resztę wystawić pojedynczo na aukcjach. Czy będę miała z tego tytułu jakieś problemy (bo podobno można odsprzedaż ciuchy, które są u właściciela dlużej niż 6 mcy)?

Gość oleolejjj
....a kto ci udowodni,ze nie były u ciebie 6 miesięcy.Skoro sprzedajesz ,jako uzywane. ....?

Gość alik - kot Kaczora
no właśnie ta "mega paka" jest z ciuchami jeszcze z papierowymi metkami (nówki). A przecież jak ktoś wejdzie na kartę użytkownika i poczyta komentarze, to tam jest przecież odnośnik do aukcji, które wygrałam i widać, skąd wzięłam ciuchy na sprzedaż.

Gość kkjneqkjnkjq
Daj spokój! Kto będzie sprawdzał czy czasem tego nie kupiłaś. A sprzedającego MEGA PAKI też mało obchodzi co zrobisz z ciuchami, skoro on już swoją odpowiednią zapłatę otrzymał. Ja sama nie raz kupowałam np. buty po 40zł okazywały się za małe, pokrywając kolejny koszt przesyłki przy tej kwocie po prostu by mi się to nie opłacało, więc kupowałam nr większe a mniejsze wystawiałam na allegro i dodatkowo sobie z dychę więcej zarabiałam