Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

micorazon

czy to normalne?

Polecane posty

hej mam 18 lat od 2 lat jestem z chlopakiem widzimy sie co tydzien w soboty bo on mieszka w innym miescie uprawiamy seks prawie za kazdym razem jak sie widzimy od 1,5 roku i ja nigdy nie mialam orgazmu nawet jak bylam z innym chlopakiem tez nie, tylko sama sie potrafie zadowolic... wkurza mnie to bo caly czas musze oszukiwac mojego faceta ze mam orgazm a tak naprawde nie mam;/ co robic??

Gość oszukiwac dalej i
morda w kubel

Gość Aleks.
Niech ci pipke wyliże to zobaczysz gwiaddki na niebie z rozkoszy:)

Gość ekhym...
raczej nie mow mu ze nigdy nie mialas bo bedzie mu przykro i sie calkiem zablokuje. Jak sie kochacie to sama sie ustaw do pozycji ktora najbardziej sprawia ci przyjemnosc. Ja tak robie bo tez mialam z tym problem, sama sie ustawiam, a wczesniej zmieniamy pozycje zeby nie bylo nudno :) Mozesz tez dotykac sie w trakcie, mnie nie pomaga ale niektorym duzo daje. Nie potrafie zadowolic sie sama. Choc kiedy mnie mam mezczyzny obok chcialabym posiadac ten dar ;)

Gość poruszenie_W_bokserkach
to chore widywać się co tydzień tylko naseks :O

Gość ekhym...
do seksu trzeba tez dojrzec, to nie tylko takie szuru buru cipki. Mloda jestes, jeszcze wszystko przed toba.

to nie jest tak ze spotykamy sie tylko na seks tylko jak sie nie widzimy tydzien ona pracuje ja sie ucze to potem to jest pierwszy odruch jak sie spotkamy i jestesmy sami:) tez mysle ze musze jeszcze do tego dojrzec

juz sie dowiedzialem mnie ma tematu przykro mi kochanie ze cie nie zadawalam.... ;(