Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaowieczkabozzza

co byście zrobili gdyby ktoś ot tak za nic...

Polecane posty

postanowił, że jak nie bedziecie robić co wam powie grupa to pójdziecie do burdelu - moja sytuacja z grudnia 2010 a teraz jeszcze gorzej. Bo ja miałam iść do burdelu BO NIE MAM STAŁEJ pracy, a reszta? Ale oni stoją o grupę , a ja nie wiecie :( Ja nie. Ale o co tym ludziom chodzi? O grupę? Stałą pracę czy książki? O orgazm - przykro mi. Bo sklepy są za daleko jak na stałą pracę - przynajmniej dla mnie. A mieszkanie... no ale co - sklepy i dojazd. Bardzo daleko przecież.

A zreszta nie wiem powiem wam. ale sobie odliczcie na benzynę jak dojazd godzinę. Przecież to masa kasy idzie. Ma to sens? A czym dojechać? Czy to jest realne. Bo transport za darmo BYŁ, ale teraz nic nie pisze o transporcie. A to była GODZINA drogi. No to jest 60 km LEKKO i tyle. I teraz se policzcie benzynę i tyle :(

Wiecie co - w pewnych sytuacjach w życiu wiecie co pozostaje? HEAVY METAL. Ew. Jimi Hendrix. No i to jest MOJA OBECNA SYTUACJA W ŻYCIU :( Przykro mi. Moja ulubiona muzyka BY UKOIĆ NERWY to heavy metal i tyle :(

Gość Fragles Brzęczyszczykiewicz
smuto mi gdy widze twoje posty :(

Wiecie - najgorsze jest to, że ci Ślązacy są TAK STRASZNI I POTWORNI, że naprawde - jak jestem głupia to JUŻ JESTEM W BURDELU w Niemczech i tak tam okupują te Niemcy oni. A teraz jakby nie sen i tak dalej Bóg to jestem martwa już albo ... no zgwałcona przez lesby albo facetów choć to ostatnie to tam mało prawdopodobne i nie obrażam, ale kto wie. A Polska? No lepszy zwrot podatku i czy lepiej? Wszystko na jedzenie i kariera. Tyle :( No nie wiem już co lepsze - a burdelu nie trzeba wcale. Burdel to SAMO ŻYCIE codzienne. Tyle różnic widzę :( Jeśli chodzi o morderstwa to 1:0 dla Śląska. I tyle. Choć Polaki też nienajgorsze i tyle. Tak 3:2 bym dała wynik i tyle :(

Gość hrtyhtrhuyrt
nic nie rozxumie z twojej wypowiedzi. o jaką grupe ci chodzi???

i nie zrozumiesz :(

O grupę z którą pojechałam pracowac w grudniu 2010. Bo wcześniej to nie tak całkiem do końca wszystko było jasne, ale grudzień 2010 - nie zapomnę nigdy :( I tyle. No co poza tym? Nie wiem. OD tego ogrodnictwa teraz tez mi sie w glowie kręci albo że osoba, która naprawde... Boże... jeszcze sie na mnie zmawia z kierowniczką. To mnie wykończyło wiecie. Bo smolić już wiecie kto co robi po godzinach - jeden się pójdzie wyspać albo na zieloną łąkę, drugi se zrobi burdel za darmo, ale powiem wam, że to jest jedna sprawa - twój czas wolny, ale praca i kasa to naprawdę ja już nie mogę ile ja zarobiłam od września zeszłego roku. I tak się tam kasą kazdy przejmuje - jak dla mnie jeden czas wolny bo co niby , nie? No nie wiem :( Nie rozumiem, głowa mi pęka i tyle :(

A wiecie w tej pracy gdzie teraz wyrzucili mnie/uciekłam to też była była prostytutka i tyle :( Bo gdyby ona miała rodzinę to by tak nie było. To by rządziła ta Luczija. A nie - Czyli była to była prostytutka niemiecka. O matko - no wiecie a w tej szkole to samo. Ale przychodziłam DO SIEBIE i tego mi brakuje. Tyle :( No ale już kicham wszystko - przynajmniej w tym tygodniu :(

nie było dobrze owieczko :( a jakie piosenki Hendrixa lubisz? :)

I wiecie - ja od razu wiedziałam, że zmawiają sie na mnie za książki i wiecie - no co ja miałam robić w tych książkach? Spadać powiedzą. O to bym miała problemy JESZCZE GORSZE - ja o NICZYM INNYM NIE MARZYŁAM po 1 dniu już. Nawet nie zaczęłam i już był koniec. Ale 4 tygodnie, wcześniej 5 tygodni i tyle. Taka jestem własnie bardzo UPARTA - no jak chcę żreć to się muszę zaprzeć sama siebie i też krzyż nieść. Nie jest to tak? Bo ta praca fizyczna to mój krzyż jest. Gdzie to tam nauczycielka wiecie - a tu taki krzyż ciężki. I sobie tak szorujcie ten stół 5 tygodni bo was jakaś nie wiadomo kto wywaliła. I tyle. I nie macie grosza przy duszy :( Szorujcie sobie to zobaczycie co to znaczy ZACHÓD i jak należy go lubić :(

A jak ktoś znajomy wam umrze to sie tym interesujcie wiecie czy coś się dzieje strasznego. Sąsiad też i tak dalej. Bo tak trzeba i już. Takie jest właśnie życie. I tyle wam napiszę. Jaką muzyke lubię? Rózną ale teraz słucham Jimiego Hnedrixa. I tyle.

A co lubie Jimiego Hendrixa? A wszystko wiesz. Po kolei. Teraz słucham voodoo child i mi się mózg uspokaja. I tyle.

Owieczko moze wybierzemy sie na obiad? Co Ty na to? Spotkanie na obiedzie dobrych znajomych z kafe...Moze byc sympatycznie... :)