Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggo

:::::POD ZDECHLYM PSEM:::::

Polecane posty

Gość maggo

"Zanim sie serce rozelka czemu? A bo ja wiem... Warto zjrzec do szkielka w barze "Pod zdechlym psem" .... Wiec cyk kompania! Na zdrowie! Pijmy glebokim szkelem! Ja wam dzisiaj o sobie opowiem w barze "Pod zdechlym psem" czsem musze sie zatrzymac, rozejrzec w okol, usiasc,pomyslec... czasem kazdy musi. Czasem jestem zmeczona czasem szczesliwa ale zawsze - jestem soba.

Gość JODYYNA
coś dla mnie :) 🖐️ choć ze względu na pogodę, dziś wyjątkowo nie czuje się jak zdechły pies:P

Gość JODYYNA
p.s. za to wyglądam jak pudel przed fryzjerem ;) lub kot na puszczy:D

Gość maggo
Pogoda piekna, bylam na spacerze, wszystko az tetni zyciem, a ja jakas zniechecona. sama nie wiem czemu, pewnie za duzo obowiazkow.

Gość maggo
Nie bardzo moge sobie to wyobrazic :)

Gość JODYYNA
przesilenie wiosenne, trzeba zrobić porzątki w szafie i swoim życiu i choć symbolicznie wyrzucić kilka reliktów przeszłości, by zostawić miejsce na nowe (lepsze) :)

Gość maggo
Nie robie porzadkow wiosennych, nie musze;) Wole isc nad morze i popatrzec na fale :) Ta zima mnie dobila. Mam tyle do zrobienia ( nic wspolnego z porzadkami w szafie), a mnie sie nie chce, nie mam glowy :)

Gość JODYYNA
ja co roku robię porządki na wiosnę, to wręcz symboliczne:) wyrzucam rzeczy w których nie chodzę i przekładam zimowe na wyższe półki:)

Gość maggo
Wszystko az tetni zyciem :) Nawet znienawidzona sasiadka wydaje mniej marudna. Cos pozytywnego obudzilo sie ze snu.