Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmieszek smiley

Czy to wstyd????

Polecane posty

Gość usmieszek smiley

jak zaraz wyjade na miasto na rowerze? czy waszym zdaniem jak fajna ladna dziewczyna jezdzi na rowerze po miescie to wstyd? ze niby zamiast pomykac na nogach na obcasach to ja na rowere jezdze? rower mniej wiecej taki: http://cyklomaster.fm.interia.pl/rowery/rower_1.jpg :O powiedzie mi bo juz sama nie wiem. czasem ludzie sie na mnie patrza jak na popierdoloną , szczegolnie chłopaki młode:O

Gość bergamotka35
A Ty jeździsz dla siebie czy dla ludzi na ulicy? mają oczy to patrzą i niech patrzą, nikomu nic do tego co robisz, polecam jeszcze: http://www.pogrosiku.eu/77/news.html i wiem co mówię bo mam stamtąd 3 rzeczy.

Gość usmieszek smiley
bo kiedys jak jechalam na rowerze to taki typ znany mi z widzenia na moj widok zaczal sie histerycznie smiac :O i to mnie zdezorientowało.

Gość sdfgsdfhdsgfg
hehe Siara jak nie wiem co :P widzę taką laskę jeżdżącą na rowerze to nie wiem jaka śliczna by niebyła to i tak nie ruchałbym jej.Takiej na rowerze to "osranym kijem nie dotknę" :P

Gość revlon
Zaden wstyd!!! tylko wieśniaki sie z tego smieja

Gość usmieszek smiley
moze to dlatego ze chujowy rower?

Gość sdfgsdfhdsgfg
usmieszek smiley A może to dla tego że jeździłaś bez siodełka i dla tego się tak śmiali :P

Gość usmieszek smiley
taaa bez siodełka ;p chyba dlatego ze siedzialam dupą zamiast na siodelku to na bagazniku bo chcialam miec rece uniesione jak podczas jazdy na amerykanskim low riderze :D nie no zartuje a teraz sram na wszytsko i ide po ten rower i jade na miasto :D

Gość sdfgsdfhdsgfg
usmieszek smiley I bardzo dobrze :) było tak od razu a tak tylko straciłaś kilka minut siedząc tutaj :P