Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmata.

pytanie.

Polecane posty

Gość kosmata.

koło 3 tygodni temu współżyłam z moim chłopakiem pierwszy raz bez zabezpieczenia (były to dni płodne). Na jego penisie był śluz, chłopak wszedł we mnie raz, wyszedł, wszedł ponownie. To samo powtórzyliśmy następnego dnia, bez żadnych finałów. Mam 18 lat i od koło 3-4 lat miesiączkuję nieregularnie, ale nie w długich dość odstępach. Kiedyś brałam hormony na ustabilizowanie okresu. Nigdy się tym nie martwiłam aż do dziś. Od paru dni powinnam dostać okres, miałam symptomy, bolały mnie jajniki (pobolewają mnie nadal), cały czas mam śluz przedmiesiączkowy, aczkolwiek nie bolą mnie piersi [jak to na okres zwykle bywa]. Nie robiłam jeszcze testu, boję się. Boję się że jestem w ciąży, czy jest to możliwe? Potrzebuję poważnych odpowiedzi, w jakim stopniu jest możliwe zajście w ciążę w takiej sytuacji? Proszę tylko o poważne odpowiedzi osób mających pojęcie na ten temat. z góry dziękuję, xxx (przepraszam za podwójny, zapomniałam wybrać które forum ;d)

Boisz się pójść do apteki, kupić test za 10zł, "siknąć" i wiedzieć? Zamiast tego wolisz się denerwować bez sensu?

Gość kosmata.
wiem, że to głupie, ale tak - boję się. wolę żeby najpierw ktoś podzielił się ze mną widzą, bo sama nic nie wiem na ten temat.

Gość kosmata.
a najlepsze jest jeszcze to, że naczytałam się w internecie objawów jakie występują na początku ciąży i prawie ciągle się do nich stosuję :/

zrób test, nie wmawiaj sobie nic bo Ci to nie pomoże, na drugi raz nie kochaj się w dni płodne bez zabezpieczenia.

Co to znaczy, że stosujesz się do objawów ciąży? :o Stosować to się można do zaleceń. Wiele objawów ciąży pokrywa się z objawami wskazującymi na zbliżającą się miesiączkę.

Gość kosmata.
mam na myśli, że przeczytałam, iż częściej korzysta się z toalety i sama to robię, może jakaś psychiczna jestem O_o

Gość jejjjjjuuuuuś
no psychiczna jesteś :( zadajesz głupie pyatania na forum gdzie nikt nie jest jasnowidzem, jak masz jakieś obawy to idziesz do apteki kupujesz test i po sprawie, do łóżka to nie wsyd iść ehhhh dzieciakom sexu się zachciewa nie mając kompletnie pojecia co do czego i po co ;(((

Gość kosmata.
@up, to nie jest głupie pytanie. zapytałam, czy jest to możliwe i w jakim stopniu, a nie czy jestem.

Nie jesteś, spokojnie. I tak dokładnie jest, że naczytałaś się jakie objawy są na początku ciąży i zaczynasz je odczuwać. To normalne:) Na początku związku z moim facetem kochaliśmy się przez prawie pół roku polegając na stosunku przerywanym. Kochaliśmy się bardzo często, czasem po kilka razy dziennie i nie zaszłam. Nie polecam tego, bo przy każdym okresie miałam to samo, co ty teraz. Od dwóch lat stosuję plastry i nie muszę się już martwić. Polecam to samo :)

Gość kosmata.
mogłabym prosić więcej info na temat tych plastrów?

Gość kosmata.
podbijam mój temat. zauważyłam, że coraz mniej, a nawet prawie wcale leci ze mnie śluzu owulacyjnego. jaka jest szansa, że mimo to dostanę okres?

Gość kosmata.
góra.

Gość chudą twarz to ma np
a skąd mamy to wiedzieć? Poza tym skąd śluz owulacyjny przed okresem?

Gość marchewwka
Jest możliwe, ale jednocześnie bardzo mało prawdopodobne. Zrób test i nie zawracaj już ludziom głowy.

Gość kosmata.
koło 11 zrobiłam test. i wyszedł negatywny. matko...