Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamiast zostać tam to

Dlaczego zakompleksieńcy,po karierze na zmywaku,na zachodzie

Polecane posty

wypowiadają się w tonie niemal rasistowskim o Polsce i Polakach.

Może i tak,ale co to już ciebie obchodzi.

zyadam qpy po moim psie

Gość wypowiadamy sie o takich
glupkach jak ty. Nie kazdy pracuje na zmywaku (w sumie to ja nie wiem czy sa jeszcze Polacy tak pracujacy) a wasza zasciankowosc, zawisc i zazdrosc sa naprawde smieszne :D

A ja bym powiedziala, że jest na odwrót to polacy w ojczyźnie są od progu wrogo nastawieni jak tylko uslyszą, że ktoś jest zza granicy i lubią rzucić tekstem wypierdalaj z powrotem tam :o Do tego jak wiedzą, że jesteś ''z zachodu'' lubią oszukiwać i naciągać zakladając z góry, że ktoś taki ma kupę siana. Przyklad: przyciemnialam szyby w samochodzie w Polsce jak koleś uslyszal skąd jestem to wyskoczyl z fajną sumką :o a dowiedzialam się że normalnie robi o polowę taniej zrezygnowalam i zrobilam sobie gdzieś indziej. I uwierz to tylko jeden z wielu przykladów. Do tego smutny klimat panuje, mijasz ponurych ludzi na ulicy nawet jak ktoś Cię sturchnie przypadkiem to rzadko kiedy powie przepraszam nie wspominając już o bezinteresownym uśmiechu czy pomocy jak ktoś się potknie lub coś mu wypadnie z ręki itd. oczywiście nie wszyscy ludzie są tacy, ale duża część w Polsce jakoś tak zawsze smutno się wydaje, ponuro niby slońce świeci a jednak ludzie zdają się być smutni, nieżyczliwi, zmartwieni... :(

Gość 4656547687
niestety Mysia tak jest :-(

w ogóle niektórzy polacy mnie przerażają. Nie są za grosz tolerancyjni i myślą tylko o wlasnej doopie za przeproszeniem. :o Gdzie nie spojrzymy: Rusek jest zly polak go nie lubi, niemiec też zly polak go wręcz nienawidzi o docinkach na temat polek w związkach z mężczyznami innej narodowości niż polak nie wspomnę :o o podejściu do homoseksualistów czy nawet do ludzi którzy preferują wlasny styl albo jeszcze lepiej: wyobrażacie sobie taką dziewczynkę która chce być chlopcem albo na odwrót? Przecież w szkole bylaby dziwolągiem, poniewierana, odrzucona, traktowana jak ''coś'' gorszego a przeciez jest takim samym czlowiekiem jak my wszyscy, czuje dokladnie to samo. Chore to jest. Czas się otworzyć na świat, przestać myśleć i szanować tylko swoje poglądy ale i innych ludzi. Polska to niestety zacofany kraj w porównaniu do innych z UE a najgorsze jest to, że wcale nie chce się modernizować i jestem polką dlatego mi przykro bo chcialabym ją zastać kiedyś znowu taką radosną.