Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POszukująca chrześcijanka.

JEstem chrześcijanką ale nie wierze w...

Polecane posty

Gość POszukująca chrześcijanka.

Jestem chrześcijanką (ale nie katoliczka, nie naleze do zadnego z kosciolow bo sama nie wiem ktory mi najbardziej odpowiada) ale wierze w reiknarnacje :O I pokłuciłam sie dzis z zakonnica ktora chciala odemie wyłudzić 3 złote bo jej zabrakło w sklepie i mnei straszyła piekłem a jej mówiłąm ze piekła nie ma bo jest reinkarnacja.

Gość nie wierz mi na słowo sprawdź
Jest taka strona, może Ci trochę rozjaśni www.zbawienie.com dobra jest również www.odwyk.com czytaj Biblię, módl się do Boga i powinno być dobrze Mówi to osoba wywodząca się z katolicyzmu :) Głowa do góry. Też poszukuję swojego zboru, czy też grupy chrześcijańskiej, do której mogłabym należeć.

czyli - chrzęścijanka wierząca w reinkarnację i odżegnująca sie od pomocy bliźniemu ?:)) oksymoron :))

Hbr 9:27 Bw "A jak postanowione jest ludziom raz umrzeć, a potem sąd," RAZ UMRZEĆ- czyli RAZ- a nie kilka, tak mówi Biblia- Słowo Boze dla chrześcijan:)

Gość o rzeszty
nie ma ani reinkarnacji, ani piekla, ani nieba, ludzie sobie powymyslali, bo nie chca raz na zawsze umrzec, nawet ksiegi swiete powypisywali na ten temat ;) ale lepiej wierzyc niz nie, bo mimo, ze nic po smierci nie ma, to jednak fajniej i przyjemniej jest zyc z nadzieja, powaznie mowie :)