Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka d

Chcę mieszkanko..

Polecane posty

Gość Myszka d

A nie mam 160tyś :( Czemu one są takie drogie.. Kredytu jeszcze nie dostanę, chociaż spłacanie go to również nie należy do najprzyjemniejszych. I dalej jestem skazana na mieszkanie pośród wrednych sąsiadów, z ojcem alkoholikiem który ma UZNANIE, niepewnym jutrem. Może dostanę wreszcie dobrze płatną pracę i kredyt..

mam to samo :O zostaje mi wynajmowanie do usranej śmierci chyba :(

Gość Marcin84w
u mnie to samo z tym że najtańsze mieszkanko w moim mieście zaczyna się od 300 tys

Gość Myszka d
U mnie jest jeszcze o tyle dobrze, że nie wynajmujemy ..a mieszkamy we własnym domu. Co z tego jeśli w połowie należy on do mojego ojca?:( Teraz on jest w więzieniu.. wkrótce wróci i znów wszystko od początku. NIe odda nic mi, ani siostrze.. Ludzie motają, chcą podstępem zabrać nam wszytko co do niego należy.. Moja babcia zapisała mu i mamie niestety:( Możemy zrobić sprawę o podział majątku, może mamie nawet 70% przyznają.. ale nie chcemy tego wszystkiego sprzedawać (a ma dużą wartość). Ojciec to skończony sęp. Chciałabym kupić mieszkanko.. wyprowadzić się i poczekać aż wszystko odda lub się''zachla..'... Z nim życie jest straszne..:(

Gość Myszka d
Niby możemy również wynająć.. ale czynsze za 3 pokojowe mieszkania są wysokie, a mniejszego mieszkania nie możemy wynająć.. U mnie około 200tyś, i za 150 cos się znajdzie.. trochę mamy kasy.. Mało.. za mało.. Co za życie.. Nie wiem co zrobić, wiem że jak on wróci tu nie da się żyć. On to jeszcze on.. ale podły sąsiad, który tylko czyha na nasz majątek, donosi na nas, męczy.. Chce zniszczyć..

Gość Myszka d
Może ktoś też tak ma, może chce porozmawiać? Szukam wyjścia z sytuacji, niby jest jakaś nadzieja.. ale nikła i nie będzie łatwo.

Gość Myszka d
Nawet za 100tys kredytu jest rata ponad 500zł na 40 lat, za 150tyś ponad 800zł. Koszmar... Na 20 lat, 100tyś - 700zł miesięcznie.. Nie, w tej chwili mnie nie stać.. A na 40 lat nie wezmę..heh.. nie wiem//

Gość Myszka d
Nikt nie ma takich problemów? Tu naprawdę da się porozmawiać jedynie o bezsensownych zboczonych anomaliach? Na życiowe tematy nikt nie reaguje?

Gość lepiej sie dowiedz
wspólczuję Myszka :( Alei tak się trzymaj :)🖐️

Gość Myszka d
Dzięki za chociaż tyle:)

300tys najtańsze mieszkanie? Jak sie od razu chce blisko centrum albo kilka pokoi to pewnie.

Gość Myszka d
Może nie w Polsce.. Ja taniej niż 170tyś nie kupię.. A tyle to będę jeszcze dłuuugo zbierałą:(

Gość zamkna mnie na dozywocie...
Nie w polsce? To sie podaje w euro czy jak bo tam za złotówki sie nie kupuje...

W kraku za 300 jest juz fajna i nie mała chata. Moze nie w centrum ale kto by chcial za blisko centrum mieszkac. Miejscowke sie płaci drugie tyle ;)

Gość
oj tam nie odda. umrze to odda. do grobu nie zabierze. z alkoholizmu szybko do grobu, taka prawda. a ty uciekaj jak najdalej smutne to ale sam sobie zasluzyl nikt mu nie kazal pic prawda? iec nie czuj sie odpowiedzialna za jego decyzje zajmij sie soba i swoim zyciem, swoimi emocjami, polecam terapie dla dda

Gość Myszka d
Ojj, ale to nie jest taki pijaczyna .. on sobie dawkuje.. Nic nie robi, nie pracuje, taki szybko do grobu nie pójdzie. Mówię - najlepiej byłoby się wyprowadzić. Tylko, że na wszystko potrzeba kasy.. Mam jeszcze mamę, siostrę, nie zostawię ich..

Gość Myszka d
No mówię, że te ceny to jakaś masakra. Można kupić pod Warszawą z dogodnym dojazdem. Innego wyjścia nie widzę;/