Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina21903121221

mam 23 lata ,miałam 9 partnerów i

Polecane posty

Gość Karina21903121221

czuje ,że się jeszcze nie wyszalałam .. jestem dziwna? chcialabym seksu np z paroma facetami naraz.. mialam taką okazję ,ale odmówiłam nie wiem dlaczego.. może się balam trochę jak to będzie pewnie jakbym sie uparła poszlabym np na orgietkę ,ale też tego nie zrobilam..miałam tez taka propozycje od jednego kochanka. mogłam miec sponsora nie jednego ,ale wycofywałam się w ostatniej chwili jak mieliśmy jechać do niego żałuje.. jestem normalna?

Gość Karina21903121221
gdy nikt nie widzi robię to z własnym psem, chociaz nie wiem czemu się wstydzę, chciałabym kopulować z wieloma psami na trawniku

Gość maarta_2011
raczysko murowane,,masz sie czym chwalic,,na moje oko to wstyd

Gość Karina21903121221
ciagle czuję ,że powinnam bardziej korzystać z życia , ciagle czuje ,że to mało

Gość mrsfickle
'nastolatką' :d

Gość Karina21903121221
każdego mojego faceta zdradzałam praktycznie..troche mi wstyd ,ale tak było. w tamtym roku spałam z 5 facetami. Ale zadaje sobie sprawę ,że to nic w porównaniu z wyczynami niektórych dziewczyn co na każdej imprezie maja innego.. kusi mnie to żebym ciagle sypiała z kims nowym.. chyba nie będę potrafiła być wierna żadnemu facetowi :(

Gość Karina21903121221
a chciałabym .. chyba ,że poznam kiedyś swoja miłość.. ale nie wiem czy głupota nie przeważy i nie będę go zdradzać Nikomu znajomemu bym o tym nie powiedziała co bym chciała bo to wstyd .. nawet sie nie przynaje ilu partnerów miałam ,koleżankom tez bo one to zwykle miały najwyżej ze 3 może jestem puszczalska ,wiem ,ale seks jest dla mnie bardzo bardzo ważny . bez niego na dłuższą metę chyba bym nie mogła żyć

Gość bkacha
Lepiej idz do agencji przynajmniej zarobisz a tak za darmo dajesz