Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr1989

Czy Pokocha mnie jeszcze?

Polecane posty

Gość Piotr1989

Witam nazywam sie Piotr mam 22 lata byłem w zwiazku z moja dziewczyna przez 3.5 roku . Nie jestem idealny popełniłem wiele błedow począwszy od zrady lecz był to tylko pocalunek było to tylko jednorazowe zauroczenie zdałem sobie sprawe ze nie potrzebuje innej do szczescia i powrocilem do swojej ukochanej. Byly jeszcze klutnie gdzie dochodzilo do wyzwisk glownie z mojej strony i tu zaczal sie powarzny problem gdyz po ostaniej z nich zerwala ze mna i chce czasu by zastanowic sie czy mnie jeszcze kocha i czy zateskni za mna dala sobie czas do soboty wtedy chce sie zemna spodkac zjesc mila kolacje przy swiecach a ja sie postaram by bylo idealnie poniewaz serce mi sie kraja myslac o tym ze po tej kolacji moze sie to zakonczyc . Chce powiedziec ze kocham ja bardzo mocno oddal bym wszystko by znowu było idealnie tak jak dawniej niemoge spac nic nie jadam od 3 dni wszedzie widze obraz jej slicznej twarzyczki niemoge w to uwierzyc ze moge jej wiecej nie ujrzec nie potrafil bym bez niej zyc pragne zrobic wszystko by pokazac jej ze sie zmienie udowodnic jej ze naprawde mi na niej zalezy rozkochac ja w sobie na nowo . Prosze was o pomoc o porade co o tym sadzicie czy to bd jeszcze mozliwe. Z gory dziekuje.

Gość kto wie28
POwiedz jej w trakcie tej kolacji, że ją kochasz i już się tak nie zachowasz. Nie dziw się, ze się zastanawia. Skoro ją wyzywasz itp., to czego może się spodziewać w przyszłości? Czy CI uwierzy, że sę zmienisz, to już inna sprawa. JEśli wcześniej już obiecywałęś , a potem bez zmian, to będzie trudniej,,,

Gość jabłuszko28
O kurczę.Nie wiem.Masz trochę za uszami.A dlaczego jesteś taki nerwowy? Są kobiety dla,których sama deklaracja miłości i poprawy nie starcza:(((( Może przeanalizuj swoje zachowanie?