Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona dziewczyna

psychczna ex-dziewczyna mojego narzeczonego!!!

Polecane posty

Właśnie dowiedziałam się od zaufanej osoby, że po dwóch latach od rozstania ona ciągle czeka na swojego byłego, czeka aż nam się nie uda, poza tym planuje zrobić sobie z nim dziecko jakoś go "uwodząc i zachęcając do sexu" :o że musi nas odciągnąć od siebie i ogólnie ciągle pałęta się ze swoimi żalami po jego rodzinie :o my osobiście nie mamy z nią kontaktu,bo ignorujemy jej zaczepki smsowe i z gg, ale jak X z kolei znajomy powtarza mi takie rewelacje to ręce mi opadają :o Teraz jestem w ciąży i się wqrwiam na tą sytuację, bo jego rodzina (rodzice) też jej nie powiedzą krótko, żeby dała sobie siana, tylko ją goszczą zawsze jak przyjdzie :o to tak, jakby dawali jej ciche przyzwolenie na te zachowania. Nie wiem co mam robić w takiej sytuacji, bo widzę ignorowanie przez 1,5 roku jej zachowania nic nie dało. Może jakaś terapia szokowa, czy coś..? Mam dość... :( Wydawało mi się, że dorośli ludzie nie robią tego typu akcji, a tu zonk! Słucham o sobie coraz to nowych "informacji", że jestem taka i siaka, że jestem to i tamto i robię tak i siak :O po prostu mam tego dość ... :(

był ktoś w takiej sytuacji? Ze była dziewczyna nie daje sobie spokoju i ciągle szuka kontaktu, ciągle obgaduje i żyje naszym życiem, roznosząc takie informacje, że aż mi samej trudno uwierzyć w jej fantazję.. :O Do tego te gadki o tym że zaciągnie go do łóżka, że nas rozdzieli i zrobi sobie z nim dziecko jak jej się uda go zbałamucić.. to wtedy on z nią już będzie.. szok. Aż wstyd słuchać. A to dorosła 27letnia kobieta, która ma mgr :o

Gość sędziwa pod każdym względem
może rodzice Twojego faceta nie chcą Ciebie za synową i mają nadzieje że on zejdzie się ze swą poprzedniczką

wdaje mi się że tak nie jest, ale nie potrafią jej nic powiedzieć.. z tego co wiem to bardzo, bardzo mnie lubią i cieszą się naszym ślubem niedalekim, przyszłym wnukiem/wnuczką :) więc raczej nie wolą jej, ale do końca nie wiem czym się kierują :O

u mnie tak było że jego eks nagle sobie uprzytomniła że to on jednak jest miłością jej zycia, tylko że u mnie to ja mojemu facetowi powiedziałam że albo coś zrobi żeby ona się odczepiła albo z nami koniec bo ja się w żadne trójkąty bawić nie będę no i załatwił, nie wiem co zrobił ale zamilkła zupełnie i nic o niej nie slyszalam już od ponad roku

mó pod tym względem to taka cipa :o nie wiem czy z szacunku do kobiet, czy z jakich względów - ale powie jej tylko że ma przestać, potem zrywa z nią kontakt znów, a ona dalej swoje. Jemu powie że to nieprawda i nagada jeszcze na mnie, że opowiadam moim koleżankom jak zaczęłam z nim być, że po co ja to robię, że pewnie chcę się wytłumaczyć z tego że rozbiłam ich związek :O i że mam o tym nie opowiadać :D (a nie byli razem już pół roku jak zaczęliśmy się spotykać, a ten ich ostatni rok to takie zrywanie i wracanie-ciągnięcie z przyzwyczajenia - więc sobie nie mam nic do zarzucenia,bo nic do tego nie miałam). ale całe zło świata to moja wina. Skoro ułożył sobie życie tak szybko - to przecież znaczy że jej pewnie już nie kochał, nie przezywał tego jakoś i wystarczyło mu pół roku żeby się pozbierać...

Gość kakakalicjakakaka
Ale ta jego ex to tak ma odkąd się rozstali czy po czasie jest sie przypomnialo ze jednak go kocha?

dla mnie to dziwne - szacunek szacunkiem ale są sytuacje kiedy trzeba czasem twardo lasce powiedzieć co sie myśli o niej i o tym co robi, swoją drogą rodzicom też móglby twardo powiedzieć żeby jej nie gościli bo w ten sposób dają jej nadzieje nie wiadomo na co, a to Wam życia nie ułatwia

no właśnie jej się dopiero "przypomniało" że ona go kocha gdy zobaczył, ze spotyka się ze mną :D fakt, obydwoje zadecydowali że związek się wypalił, że nie chcą być razem bo to męka.. więc o co chodzi? Ona pisze, że się zmieniła, że będzie lepsza :O normalnie chora :O

no właśnie - mój były umywa od tego ręce.. :O Nie wiem jak mu prztłumaczyć, że nikt bezkarnie nie może gadać takich bzdur :O

Gość autorko ja Cie rozumiem
Jestem w podobnej sytuacji , tylko u nas to troche inaczej wyglada bo oni ze soba nie są 3.5 miesiaca a nie dwa lata...wciaz do niego wydzwania , pisze , manipuluje nim :Ota sytuacja mnie wykancza...problem w tym , ze ona chyba nawet nie wie o moim istnieniu...:O

Gość ano ciekawe ciekawe
to milo ze strony Twojego faceta, ze ona nie wie, ze istniejesz moze czas, zeby sie dowiedziala

A ten mój to tez pipa wjesli o te kwestie , namiast to rozmawiazac cierpiliwe patrzy na jej telefony i smsy , ta laska jest nienormalna !!!

ja własnie nie jestem pewna czy ona wie czy nie , teraz jak sie spotkam z moim to sie go zapytam czy ona w ogole wie o moim istnieniu , jak nie i zadzwoni przy mnie to ma odebrac i powiedziec aby spierdalala bo on jest w zwiazku !!! wóz albo przewóz :O dłuzej nie zniose tej jej nadgorliwosci !! na poczatku nie zwracałam na to uwagi , przymykałam oko na jej smsy , telefony , nie komentowałam ...moze i rzeczywiscie go jeszcze kocha...no ale kurwa , prawie 4 miesiace i ona wiaz to samo?!:O

Gość naatalkaaa
To nie z byłą dziewczyną swojego faceta masz problem, a ze swoim facetem i właśnie z nim powinnaś zrobić w końcu porządek. To on powinien jej powiedzieć dosadnie, że ma przestać wię wpierdalać. I szczerze to nie rozumiem dlaczego tego od niego nie wymagasz, tylko tłumaczysz, że Twój facet to pipka. Ono prostu nie chce zrywać z nią kontaktu i nie przeszkadza mu, że laska Cię obsrywa za plecami. Bo jakby przeszkadzało i jakby Cię szanował, to by z nią pogadał raz a dobrze. Serio dziewczyno ogarnij się, bo dajesz z siebie robić debilkę, a Twój facet ma w dupie.

Gość wsciekla na byłą
rozumeim was dziewczyny... moja "byla" tzn byla mojego chlopaaka nie ejst juz z nim od pol roku.. a kiedy sie dowiedziala o mnie to zyc nam nie daje...jemu meisza,manipuluje, marudzi.. on twierdzi ze musi pokonczyc zeszle sprawy zanim zacznie nowe ale ze mu zalezy.. niewiem czy wierzyc w top i ile czekac ;/ to bezz sesnu chyba...wydawalo mi sie ze to nie problem zakonczyc cos skoro do neij nigdy nie moze wrocic.. ;/

wiecie, niby gadał z nią dosadnie, ale nigdy tej rozmowy nie widziałam ani nie słyszałam... widocznie dała mało do myslenia jej, bo jej zachowanie wręcz się nasila.. Facet facetem, może nie potrafi dostadnie powiedzieć spierdalaj, ale normalnej dziewczynie proste komunikaty typu "daj sobie spokój bo robisz z siebie żałosną desperatkę" czy totalne ignorowanie jej- jej nic nie pomogły. Podkreślę, że ja nie będe się z nią umawiać na spotkania, rozmowy - bo to dla mnie szczyt poniżenia, w dodatku małolatą już nie jestem.. od prawie 2 lat mam udany związek, zaręczyny, teraz ciąża.. a ona dalej swoje. Nawet nie chcę wiedzieć co będzie robić, gdy się dowie o tej ciąży.. co będzie o mnie mówić :o

Gość wsciekla na byla
moze odpusci.. moze dziecku chociaz da swiety spokoj ;/

jak nie, to dostanie kuksa w łeb :D bo ileż można :D

"Słucham o sobie coraz to nowych "informacji", że jestem taka i siaka, że jestem to i tamto i robię tak i siaka" a od kogo?

Gość drogie dzieci pora spać
a nie za fiuta chwytać po chuj robisz sobie dzieciaka z dzieciakiem który nie umie rodzicom powiedzieć co i jak mój syn miał 5 lat jak zaczął o siebie walczyć :D po co w ogóle ci dziecko jak już jedno masz:P

wieści słucham od wspólnych znajomych, bo mamy ich prawie wszystkich wspólnych. Jeden może fantazjować, dwoje - no też. Ale jak każdy mi mówi co słyszał o mnie z JEJ UST BEZPOŚREDNIO to wiem, że to prawda :o a dzieciakami już dawno nie jesteśmy.. mój narzeczony wyszedł z założenia że "gówna się nie tyka bo..", że "ignorowanie to najlepsza broń...", że on jest "ponad tym prostackim jej zachowaniem" :o i tyle z jego podejścia. dla kogoś może dziecinne, dla innego dojrzałe, a dla mnie zwyczajnie dupowate i już. Co nie zmienia faktu że jesteśmy ze sobą szczęśliwi i planujemy wspólną przyszłość. Mimo to ona jest jak odcisk :o doskwiera

Gość tylko łzyyyy
ona walczy bo wie że on nie jest z tobą.. uważaj jak za 1 misiąc ona go zbałamuci i ci razem powiedzą, że są w ciązy.. jakbyście byli razem nie robiła by tak. Taka dziecinada. Ma kobieta racje. Jest wolny wiec walczy o niego.

Gość rewwer
Ona jest chora i nie wiadomo co może jej do łba strzelić, więc byłabym ostrożna ________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

jeszcze pewnie nie wie o ciąży... ciekawa jestem tylko, co ona zrobi gdy się dowie... pewnie będzie szalec jak wariatka, biegac po jego rodzicach z rykiem :o dla mnie ona jest nieobliczalna.. potrafiła przyjśc do nas jak zamieszkaliśmy razem, i kazała sobie tłumaczyć co jest pięć, co to ma znaczyć i wogóle :D albo jak pojechalismy na pierwsze wspólne wakacje to chyba całym miastem trzesła, tak latała z jęzorem. po prawie 2 latach zaczęło mnie to baardzo męczyć.

Gość rewwer
Chyba jesteście z małego miasta. To strasznie współczuję. Nic tylko zejść jej z oczu-wyjechać ___________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

nie całkiem małego, dość dużego.. ale że jesteśmy z jednego kręgu znajomych (szkoły, osiedle) to znamy się dosyć...

Właśnie próbowałam porozmawiać z moim narzeczonym na ten temat, co ostatnio wypłynął - krótko uciął ze nie ma ochoty tego słuchać i wogóle męczą go te tematy i że po co o tym gadam z kolezankami :O nie wiem co o tym myslec. Fakt faktem, to nie jego się obraża, tylko jego dziewczynę w ciąży :( wiec może mu nie przeszkadza... Ponadto ta panna mówi że to wszystko powinno być jej , z czego teraz ja korzystam - w mieszkaniu, w związku... :O chora głowa że musi mnie odsunąć od niego bo z niego doję :D