Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malogossssia

Czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość malogossssia

tydzien temu kochalam sie z chlopakiem, i od 2 dni mam mdlosci! zazwyczaj w nocy ze chce mi sie isc wyrzygac ale nic nie idzie stoi w gardle.. czasami gdy ide to az mam krecioly w glowie.. czy prawdopodobna jest ciaza??

Gość krępacja :P
Gosia Błagam -wykonaj test ciązowy A jak dostaniesz okres to idz do lekarza po tabletki

Gość ALEXA2226
o lol:/ uparta jestes zal;/ czy to przypadkiem nie twoj topik hahaha w ciazy jestem? 19:55 Tajemniczka19 tydzien temu kochalam sie z chlopakiem, i od 2 dni mam mdlosci! zazwyczaj w nocy ze chce mi sie isc wyrzygac ale nic nie idzie stoi w gardle.. czasami gdy ide to az mam krecioly w glowie.. czy prawdopodobna jest ciaza?? bo wydaje mi sie ze identyczny. dziewczyno zastanow sie lepiej bo tylko zasmiecasz forum, rozumiem raz napisac ale nikogo tu nie oszukasz;) to co robisz jest wrecz czalosne i smieszne. nawet na logike jest ze jak kochalas sie z chlopakiem tydzien temu a od dwoch dni masz hmm mdlosci to tydzien ma 7 dni a ty w paitym dniu od stosunku masz mdlosci... hahaha masz urojenia... ;/