Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von lexx

rada dla facetów

Polecane posty

Gość cruell von lexx

chcę wam poradzić żebyście nie okazywali wszystkiego kobietom co czujecie i byli powściągliwi oraz trzymali je lekko na dystans kobiety będą was wtedy bardziej szanować i od was nie odejdą , a wręcz będą pod waszymi stopami , gotowe na wasz każdy ruch i gest

Gość IMO13706
Tyle, że najpierw, aby do stóp padały trzeba zrobić wrażenie silniego/pewnego siebie/dzianego/męskiego itp. Zależy co która lubi.

Gość cruell von lexx
każda to lubi i jest bardzo grzeczna

tęgie te rady :D haha ja wole szczerego, opiekuńczego, milutkiego :) Jak sie zachowa na to za służy , nic nie ma za nic :P A kobiety też trzymają sie na dystans :P:P:P:P:P:P

Gość Sporo znam facetów łysych, któ
Autor tematu ma racje. Działa tu zasada niedostępności :)

Gość IMO13706
Angells, wolisz facetów, którzy są pewni siebie, przystojni i "zaradni". To forum jest anonimowe nie musisz ciągle wygłaszać poprawnych politycznie kłamst. A stopkę masz szkaradną, aż się rzygać chce.

Jasne, że to kłamstwa. Kobiety chcą pewnych siebie facetów i myślę, że to nie jest jakaś wielka tajemnica. Chyba, że ktoś zaciemnia swój umysł bełkotem na temat poszukiwań "opiekuńczych facetów"

Gość fdsaa
facet nie musi być twardy i stawiać zawsze na swoim, ale musi mieć swoje zdanie, a nie ulegać kobiecie na każdym kroku. Ja w każdym razie wolę osobę, która na wszystko ma własny punkt widzenia, który może być taki sam jak mój, pod warunkiem, że nie jest dopasowany na siłę do mojego.

Gość dsaifrqnon
Autor ma racje, wiadomo. Kobiety często będą mówić różne inne rzeczy ale nie można tego słuchać tylko trza sprawdzać co przynosi efekty.

Gość fdsaa
aa i opiekuńczy też musi być, nie cały czas, ale i nawet najtwardsza baba czasem chce poczuć się przy swoim facecie bezbronną istotką, którą trzeba utulić bo jej smutno ;)

Kobiety często będą mówić różne inne rzeczy ale nie można tego słuchać tylko trza sprawdzać co przynosi efekty. Dokładnie. :)

Gość kayleygh
no tak tak autor ma racje i mowie to jako kobieta. faceci nie badzie ciapciuchami troche dystansu i laska bedzie za wami szalec. moj to stosuje od 2 lat i dziala. :classic_cool:

I kupić sobie jeszcze turban, dywanik do modlitwy i trzymać w zapasie kilka kamieni na okazje do sądu :D

Gość cruell von lexx
up

Gość cruell von lexx
up