Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia siostra

z dzieckiem z anglii do polski SAMOCHODEM

Polecane posty

Gość glupia siostra

Pokłociłam się z siostrą, bo na święta chce przyjechać z anglii samochodem z półrocznym dzieckiem, dla mnie to jest nienormalne ciągnąc tak małe dziecko przez pól europy, mowi że w tym okresie jazda samochodem wychodzi dużo taniej niż samolotem Wszystko rozumiem ale trzeba trochę pomysleć o dziecku, dla dorosłego jest to bardzo daleka droga a co dopiero dla dziecka, siostra teraz się do mnie nie odzywa bo mówi że się wtrącam!

Gość robinsonnn
masz rację !!!

Gość Moja znajoma tez tak jezdzi
i jest spoko - w każdej chwili można się zatrzymać, wstąpić gdzieś na obiad czy kawę, odpocząć, przejść się. A dziecko śpi i ma to wszystko gdzies. Znajoma mówi że już nigdy nie będzie latać, bo tak jest 100 razy lepiej. Jak Twoja siostra tez ma takie podejscie, to po co się wtrącasz? Jej sprawa, na pewno krzywdy dziecku nie zrobi.

Gość sdfdf
mi też się wydaje że twoja siostra jest niepowazna, wydaje mi się że jeszcze nie dorosła do macierzynstwa, mysli tylko o sobie zeby bylo taniej a nie o dziecku zeby bylo szybciej

Gość 1122
mi szkoda jechac z dzieckiem 400 km bo widze jak się wtedy meczy a ona chce jechać taki kawał :/ masakra dobrze zrobiłas

Gość anglista
My jeździmy tylko samochodem, tak było z pierwszym dzieckiem ma już 4 lata a teraz mamy drugie(6mis) i nadal tak jeździmy i jest oki jak i dla nas i dla dzieci. Pozdro

Gość tia jasneeeee
glupie prowo bo wcale nie jest taniej samochodem...... za 3 osoby ryanairem zapalci za bilet porwotny jakies 120-160 f. na paliwo i prom wiecej na pewno wyda.