Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

moje nowe FOTO!

Polecane posty

bo to jest kurwa forum! sie naucz pisać potem sie ze mną zegnaj.

kamil --> nie no cos ty, zupe to ja zawsze bardzo dobra robie jak na domowa zonke przystalo :P blowww --> haha, ale sie dajesz szybko podpuszczac, tak jak przewidzialam w moim pierwszym poscie, taki delikatny jestes? :D

delikatna idiotko! taa podpuszczać :O Ty naprawdę jesteś psychiczna :O

Gość warczysuka
spać!!! :-)

Gość ..Obserwator..
zdesperowana wygladasz jak dziwka, mówie serio zaraz pewnie walniesz tekst " a czy ja mowilam ze nie jestem dziwką" chora jestes i tyle, chcesz pozować na druga Dżeny ale ci to zupelnie nie wychodzi ( "a czy ja mowilam ze chce pozowac na dżeny ?! ) :)

Gość warczysuka
aleś Ty zdesperowana, naprawdę

pijany kjójićek --> pijany to jest facet, baba jest zazwyczaj "pijana" wiec sie nie obruszaj, ze cie wzielam za faceta. widac ze jestes tutaj niedlugo.. i ze koniecznie chcesz ze mna zadrzec baba tak,ale królik to forma męska :) nie obruszam się tylko Cię poprawiłam fakt życie mam i nie siedzę tu od wieków, jednocześnie wiedz, ze nie bawię się w kłótnie/ zadzieranie na kafe, mam ciekawsze zajęcia, napisałam co uważam :3

hehe, ja tu bylam przed dzeny :) moze w nastepnym tygodniu bede pozowac na matke - polke, sprawa do przemyslenia. fajne jest to kafe - mozna byc i kreowac sie na kogokolwiek sie chce. a to czy mi ktos napisze dziwka, czy kaze wypierdalac do garow bo mi "maz wpierdol spusci" to po mnie to splywa. moze mnie zaskoczycie jeszcze jakas inteligentna dojebka? bo czekam a doczekac sie nie moge. chociaz ostatnia wypowiedz byla dosc w miare - gratulacje :)

Gość Pokazywać ale to już
dupy, cycki i cipy i wykurwiać spać.

Gość ..Obserwator..
Bo wiadome, że robisz to dla jaj wiec po co pisac zebys wypierdalała ? przynajmniej troche smiechu bedzie bo na innych topikach to tylko ludzkie zyciowe tragedie na okrągło, na dodatek niektóre tak banalne, ze ja nie wiem, gdzie te cipy maja mózg

Gość ksjkdff
KURWA MASZ 30 LAT, DZIECKO I TAKIE RZECZY ROBISZ, MASZ COS Z GLOWA CHYBA!!!! MOZE CIALO I LADNE, ALE FRYZURA SMIECHU WARTA

Gość warczysuka
To czy jesteś ładna to oczywiście pojęcie względne ale zakładać topik o tym, że ma się zamiar wrzucić swoje zdjęcie i pytać innych czy to zrobić to jest kurwa przykre.Tym bardziej, że nie było jakiegoś strasznego zapotrzebowania na nie. Pewnie i tak tylko zazdrość przeze mnie przemawia :-P

Gość warczysuka
też mi siebie kurwa żal napisałam przecież, to wszystko przez zazdrość

Gość taka z ciebie zona jak ze
mnie prezydent.

Gość kilkaminut
zdesperowana twoja ignorancja nie maskuje cie zbyt dobrze .jestes zalosna w kazdej wypowiedzi

trzymajcie mnie :o

miałam sie zamknąć , ale jednak nie . Nie pogrążaj się już bo robisz wioche sobie,swojemu męzowi i dziecku. Sama w sobie jesteś porażką.

swoja droga wspolczuje ci, ze majac tyle lat, male dziecko, ty wolisz tracic czas na forum. no tak, ale kiedy dziecko spi nawet nie masz kolezanek z ktorymi mozesz sie spotkac i zostaje ci kafe :o. nawet twoj facet ma cie w dupie i sama kiedys przyznalas, ze chcial byc z toba tylko dlatego, ze obiecalas urodzic mu dziecko. masakra!!!