Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftdxth

dzis przejzałam metki swoich ciuchów.To dobre marki?

Polecane posty

Gość gftdxth

czesto wchdodzilam do sklepów i kupowałam cos co mi sie po prostu podobało...Dzis robie bilans.. Najwiecej ubran mam z Vera mody, i HM i jeszcze marki Villa Czy to są dobre marki?

Gość twims
To masówka, którą nosi pół Polski.

Gość ginger21
Vero, drogie i chłam... H&M tanio i często kicz... chociaż można nie raz znaleźć spoko pojedyncze ciuchy... Villa... nie mój typ

Gość zona stiwena sigala
ja nosze tylko diora , jil sandler , dolce gabbana i marca jacobsa

Gość gftdxth
inne marki tez mam ale tych najwiecej.Jedna koszulke dolce gabany tez..Ale wybieralam te ciuchy(vera moda,villa,hm)bo mi sie po prostu podobały.W innych drozszych nie odnajdowałam rzeczy ktore wyjatkowo by mi podpasowaly

Gość srednia klasa ubran
lepsze to niz rynkowe chinskie

Gość erterterterter
to chyba kłamiesz, bo VILA pisze się przez jedno "L". Gdybyś naprawdę widziała to na metkach, to napisałabyś poprawnie.

Gość gftdxth
Wera mody tez zle napisałam bo pisze sie przez "o"Jestem chaotyczna i nie przywiazuje wagii do takich rzeczy.moze dlatego ze jestem na kierunku technicznym i interesują mnie wyniki.jezeli dla cIebie to takie niewiargodne ze ktos sie ubiera w akie "Drogie"marki to wspolczuje ci bardzo:O

Gość koziołka
Moja szafa to 80 % H&M, reszta Stradivarius, Zara i pojedyncze sztuki innych firm... Generalnie sama masówa, uwielbiam to :)

gftdxth I co z tego ze jestes na kierunku technicznym?Czy to zwalnia od poprawego pisania w jezyku ojczystym?Robisz bledy ortograficzne jak dziecko w drugiej klasie podstawowki.;-/

Gość gftdxth
Marcin177 tak zwalnia mnie to:0mam głeboko gdzies swoją ortografię:)IObecnie robie praktyki na budowie..bede kierownikiem budowy..i głeboko w dupie mam czy pisze porpawnie czy też nie:)W karierze mi to nie przeszodzi :)Jak bede pisąła jakies pismo to w wordzie który poprawia:)I itak bede miałą kasy 100razy wiecej niz niejeden polonista piszący poprawnie i wyzywający mnie od debilek:)Ale dowartościowujcie się jak to wam pomaga:) Nie uwazam zebym robiła błedy jak dziecko w wiekszosci są to literówki albo bledy w nazwie firm np WERA moda zamiast VERO moda itp..Ale zawsze gdy napisze widze bład..Pisze szybko nie przykladam wagii do ortografi ale mature zdałam:)

Gość nieodwracalna
Tatuum, Reserved, Wallis, Vila ,Aryton, H,M

Gość nieodwracalna
czasem New Yorker:-)

Gość nieodwracalna
A buty- sportowe, adidas, nike,czasem ecco do latania Quazi , reserved na wyjścia prima moda, aldo, menbur torebki - a , nie chce mi się pisac:-) mam świra na punkcie torebek:-)