Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaks czyjas zonka

czy wasi mezowie tak robia??

Polecane posty

Gość jaks czyjas zonka

Nie nawidze tego kiedy przylazi do kouchni i wpieprza mi sie w gary. Tzn. albo miesza i probuje przyprawiac ale najczesciej zmniejsza gaz , jak twierdzi moze sie gotowac tak samo na 2 zamist na 4. i mowi ze nie oszczedzam...do huja pana szlag mnie trafi.

Gość jaks czyjas zonka
no odbra przegielam niech sobie przyprawia..ale to ze wieczniemi przekreca kurki do szalu mnie doprowadza.

Gość jaks czyjas zonka
Ostatnio nawet nasikał do żurku...

Gość 2423523
tak, mój robi podobnie i strasznie mnie to wkur***** !! On nie gotuje, ale do wtrącania się jest pierwszy. Mieliśmy z tego niejedną awanturę, teraz wie, że gdy ja jestem w kuchni to on ma wstęp wzbroniony, bo będę wściekla

Gość jaks czyjas zonka
on nie tylko gas przykreca ,w łóżku rozkłada mi nogi i ssie dzyndzel ,i w pi**e mi dmucha jezykiem liże mi du**e pi**e i cycki a pużniej chce sie ze mną całpwać,a całuje wszystko nawet psy i kotki.

Gość jjjjjj jjjjjjjj
hehe moj tata ma podobnie. wchodzi do kuchni i np gotuje sie zupa. Zmniejsza gaz, bierze lyzke i probuje (ewentualnie komentuje ze nieslone itp). Nastepnie wychodzi zapominajac ze zupa na malym gazie ze zdjeta pokrywka juz sie nie gotuje. a nadal jesy 'surowa'. To chyba mnie i moja mame denerwuje najbardziej. Oczywiscie dotyczy to wszystkich gotujacych sie potraw nie tylko zupy. ale Chwala Bogu nie mowi nixc o oszczednosci;pp

Gość jaks czyjas zonka
podszywy:classic_cool: . nie no powiedzialam mu ze ma zakas wchodzenia do kuchni kiedy ja tam gotuje, usmualismy sie troche z tego ale jakos to bedzie. ;)

Gość jaks czyjas zonka
ej nie wiedzialam ze tu siedza takie matoly zeby pisac ..niby za kogos i do tego jeszcze grzebac na necie i szukac jakis durnych fotek ..zeby tlko wkleic..dziecinnada!!!!buhaha

Gość jaks czyjas zonka
ale sex to ja lubie w kuchni,nadstawiam mu patelnie i niech liże i orze ażż garki z kuchni lecą

Gość jaks czyjas zonka
glupie podszywy :P no ale na powaznie, to czasem juz nie moge, wczoraj mi wrzucil do gulaszu kilka kreconych wlosow wiadomo skad :o myslac, ze to zabawne :o bawil sie swoim patrzac przez okno w kuchni, fiutaki zostaly na lapach pewnie tez i troche spermy ... ummm, wlasciwie to sie podniecilam piszac o tym i rozpamietujac, chyba mu pociumam szmine za to!