Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ałaaa.

Boli mnie brzuch, tak jak bym tam miała siniaka...

Polecane posty

Gość Ałaaa.

ale żadnego siniaka nie widać. Od rana mnie to boli, i cały czas coraz mocniej. No, ale tylko jak dotknę tego miejsca albo się schylę. Na dole po prawej stronie. Miał ktoś podobnie ?? Bo nigdy mnie nic nie boli, a tu takie coś . Pozdrawiam ;)

A nie goraczkujesz?? Może to być zapalenie wyrostka... Czasami nie wywołuje gwałtownych objawów tylko syopniowo się nasila... Od kiedy masz te bóle?

Gość Ałaaa.
Nie, nie gorączkuje. Właśnie wydaje mi się że gdybym miała zapalenie wyrostka to bardziej by mnie to bolało . A boli mnie od dzisiaj, od rana. Ale nasiliło się pod wieczór.

No nie wiem, co to moze byc.. a w skali od 1 do 10 na ile cie boli? A moze okres ci sie zbliza?

Gość Ałaaa.
W skali od 1 do 10 to 8. Okres miałam niedawno... z tydzień temu . Jak mi nie przejdzie w ciągu paru dni to chyba pójdę do lekarza, bo jeszcze mnie nigdy tak brzuch nie bolał dziwnie ... ostatnio wyszłam z mokrą głową na dwór na chwilę i dostałam zapalenia płuc, to może mnie gdzieś przewiało, i stąd ten ból ... kurczę, nie wiem od czego to a boli coraz bardziej i trochę się niepokoje .

Właśnie musisz pójść do lekarza... Ja na twoim miejscu poszłabym jutro, gdyby mi do rana nie przeszło...

Gość a jak wypróżnianie
Kiedy ostatnio robiłaś kupę? Może powinnaś zrobić sobie lewatywę albo poprosić kogoś aby Ci zrobił... może to zatwardzenie...

Gość eureka120
i jak? bylas u lekarza? wiaomo co to?

Gość Ałaaa.
Nie byłam u lekarza. Boli mnie dalej, ale może przejdzie do jutra...