Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozczarowana życiem

Jak zerwac z chlopakiem którego sie kocha

Polecane posty

Gość Pozczarowana życiem

5lat razem i zniszczona psychika... Jak przerwać to błędne kolo i wyjść z toksycznego zwiazku! Potrzebuje pomocy

Gość ytk7y6ol87yol7
znajdź innego na jego miejsce

z toksycznego związku ciężko się wychodzi .... musisz być silna jak już zdecydujesz się odejść i nie utrzymywać najlepiej kontaktów na początku

Gość asddsa
% lat w toksycznym związku to medal się należy tylko jeszcze nie wiem za co ?? _____________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Pozczarowana życiem
Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

Gość Pozczarowana życiem
Tylko nie potrafie odejsc. Moje poczucie wartości w ciagu tych kilku lat spadło do zera. Wczesniej bylam zupełnie inna dziewczyna- wesoła, rozrywkowa, Czulam sie atrakcyjna a teraz...czuje ze życie mi ucieka a ja nie moge nic zrobic

Gość Pozczarowana życiem
kiedyś próbowałam dla niego jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość Pozczarowana życiem
Podszywy spierdalać z mojego topiku!

Gość Pozczarowana życiem
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość Pozczarowana życiem
dzięki za radę. teraz możecie już spadać... 🖐️

Gość Pozczarowana życiem
To byl znow podszyw! Moj facet chyba by mnie nigdy nie uderzył ale on mnie wykancza psychicznie! Boje sie ze juz nie poznam nikogo normalego a poza tym kocham tego skurwiela i nie wiem jak mam od niego odejsc

Gość Pozczarowana życiem
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość pantera 27
podszywaczu nie ryj dziewczyny widzisz ze ma problem ale ale rozweseliles mnie musze przyznac twoje porycie nie ma granic !!!! do autorki topiku nie wiem jak masz z nim zerwac ale jak juz zerwiesz zerwij wszelki kontakt zmien nr najlepiej wyjedz na okres 3 lat tak zebys nie mogla go spodkac z doswiadczenia wiem ze dziala

Gość Pozczarowana życiem
Próbowałam zerwac juz nie raz ale sie zawsze wycofuje w ostatniej chwili. Nie wiem jak moge byc tak głupia i kochać tego człowieka. Sama sie sobie dziwie