Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toooooooson

Miłość ma swoją $

Polecane posty

Gość Toooooooson

Możecie pisać że to nie prawda ale ja wiem swoje. Zacznę od początku, w średniej szkole jak i na studiach za dużego brania nie miałem. Przeciętny chłopak, raczej średnio zamożny, po 4 latach, studiach i roztworzeniu własnej działalności. Gdzie w tej chwili zatrudniam 16 osób zrobiło się ze mnie że tak powiem ciacho. Nie ma tygodnia w którym nie została by zaproponowana randka przez dziewczyny który wcześniej mnie olewały i nie widziały. Po zmianie miejsca zamieszkania i samochodu szybko zmieniłem status z mało atrakcyjnego w atrakcyjnego. I tu napiszcie mi czemu w tak krótkim czasie moje powodzenie u dziewczyn tak szybko się zmieniło??

e zaczołes bardziej o siebie dbać, a pozatym nabrałes pewności siebie co tez dodaje atrakcyjności

helena ....chyba masz rację no to masz odpowiedź na dane pytanie:)

Gość Toooooooson
No nie nie dbam więcej o siebie, co najwyżej mam więcej ciuchów i gadżetów. Ale jestem mniej więcej takim samym człowiekiem. Po za tym że trochę więcej zarabiam, i tu sobie myślę co takie dziewczyny sobie myślą że od tak je pokocham bo mi wysłały smsa czy zaprosiły do siebie wcześniej tego nie było.

wiesz no to unies sie honorem i im nie odpisuj :) skoro mówisz ze sie nie zmieniłęs fizycznie, to napisze ci to co chcesz przeczytac, kobiety no materialistki!

sam piszesz masz więcej cuchów...a co za tym idzie na pewno bardziej dbasz o siebie

Gość Toooooooson
I nie odpisuje ale szlak mnie biorą te podchody, mieszkam w dość małym mieście i czasem sam nie wiem czy uprzejmość, zaloty itd. jest wymuszona czy prawdziwa.

Gość Zacząłeś emanować pewnością si
ebie.

zaraz tobie napisze że to nie prawda:D ale powiem tobie ...że wiem to po sobie ...tak się dzieje

no wiesz jak jest w małym miescie z praca dla dziewczyn-gównianie. Jesli nie znajdziesz dobrej biedy to badz przygotowana na klepanie biedy. Sorry taka prawda

Gość Toooooooson
Jak już pisałem nie odpisuje na te smsy i olewam byłe znajome, ale one jakoś olewać mnie nie przestały pisze do mnie nawet dziewczyna która jest po ślubie i ma dziecko. Taki sms od niej Cześć długo nie gadaliśmy, mam nadzieje że nasz czas i chciałbyś się spotkać przy kawie lub piwku pozdrawiam M...

Gość Toooooooson
masz

Gość ooooooooooohahahahaha
bo kobiety lubią zaradnych facetów i do takich ciągną, co w tym dziwnego. Nikt nie lubi fajtłap, chyba że fajtłapa :)

hmm i myslisze kobieta któea złozyła rodzine chce sie z toba spotkac bo co? postawisz jej kawe? czy moze szuka romansu?

Gość Toooooooson
No w szkole średniej że tak powiem podbijałem do niej. Ale z jej strony nic wtedy i po x latach nagły odzew umówmy się itd. Dla mnie jest to co najmniej dziwne...

a nie pomyślałes że ona po prostu chce pogadac z kimś o starych dobrych czasach?

Gość Toooooooson
Hmm jak zapraszałem ją na randkę to nawet głupiego nie mi nie mówiła a teraz chce ze mną pogadać o starych dobrych czasach?? Piszesz poważnie?

Gość Zuza... wiosenna
Miłość nie ma swego $ Kocham kogoś kto ma swoją firmę niczego od niego nie oczekiwałam przez dwa lata nie dostałam nawet kwiatka:P czy to jest normalne?

Gość a ja mam biedaka
zarabia tysiac pare zlotych i jest git:) wspolczuje ci ze masz takie szczescie do kobiet materialistek, zainteresowales mnie nie dlatego ze masz kase i wyglad, ale ze masz szczescie do pieniadza-jestes na tyle madry ze je zarobisz i umiesz sie rozwinac uwielbiam inteligentnych facetow, ale kasa....kasa dzis jest jutro nie, a ten kto byl biedny cale zycie moze cie poratuje kiedys wiozac do szpitala, zieniajac pieluchy(mowie o moim narzeczonym)

Jak dla mnie: zdanie "Przeciętny chłopak, raczej średnio zamożny, po 4 latach, studiach i roztworzeniu własnej działalności. ", a zwłaszcza to - "roztworzenie własnej działalności" ,dyskwalikowało by Cię z mety. Poprawność językowa jest ważna, a Twoje $ nie robią w tej konkurencji żadnego wrażenia, przynajmniej na mnie. 🖐️