Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DanKa__=

laski pomocy!

Polecane posty

Gość DanKa__=

Jestem z moim M już 7 lat i normalnie żyjemy razem i mieszkamy. Aleproblem w tym że on mi nie ufa....gdziekolwiek wyjdę (co się wogóle rzadkozdarza bo mi nie wolno) to musze robić tam zdjęcia na dowód tego ze tam byłam. On ma 27 lat ja też a czuje się jak w szczeniackim związku... znacie takie przypadki?

Gość bez logowaniaa
Nie znam:Oale znam takie,ze kobiety same wyjsc nigdzie nie moga:O

Gość revlon
znam, ale bez robienia zdjęć. potworna zazdrosc jak w wiezieniu, nawet gorzej bo tam jednak coś można

Gość Do_DanKa__=
Nie rób tak że robisz zdjecia i mu je pokazujesz wtedy on bedzie wiedział że mu sie dajesz i moze robic co chce z Toba mając Cie pod kontrolą. A jeśli je robiłaś do tego czasu to przestań

Gość KAro---linka
właśnie!Co to ma być. Czy wy nie macie szacunku do siebie. Nie jesteś niczyją własnością!!! Tłumaczyć to się musi dziecko przed rodzicami które nie ukończyło pełnoletności a nie dorosła kobieta swojemy mężczyźnie

Gość revlon
bo my takie głupie chcemy dobrze, na wszystko sie zgadzamy, nie patrząc na to ze na zbyt wiele sie godzimy..gdy juz zdamy sobie z tego sprawe - jest za późno...

Gość DanKa__=
Właśnie dle świetego spokoju sie człowiek godzi na coś nie zdając sobie sprawy ze sie pogrąża

Gość Nie martw sie autorko
Ja pierdole :O

Gość ja myślę że ja myślę
że to zaskakujące! Corazwięcej się słyszy o wszystkich zdradach oszustwach w związku a faceci się boją bo jak laska jest ładna i może mieć każdego to znajdzie sobie kochanka i odejdzie.... Tak więc pilnuja swoich kobiet co oczywiście tego typu czynów nie usprawiedliwia i nie powinnaś autorko się na to zgadzać!