Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studennnntka

Wstyd mi przed facetem , bo się uczę!!!

Polecane posty

Gość studennnntka

mam problem.. mam 21 lat, studiuję ,poznałam faceta 26 letniego oczywiście już pracującego.. skłamałam i powiedziałam ,że pracuję u swojego ojca chociaż tak nie jest ,bo studiuję :( po prostu wstyd by mi było chyba powiedzieć "sorka, ale dzisiaj się nie spotykamy, bo się uczę :O "

no to fajnie. Zaczynasz..hah co ja mowie... prawie zaczynasz znajomosc ktora moze okazac sie wartosciowa a na wstepie juz go oklamujesz...zycze powodzenia , biedny facet..W ogole jak mozna sie wstydzic ze sie studiuje a nie pracuje..nie no ja nie moge po prostu, co za ludzie

Gość stara studentka
a czego tu się wstydzić ? :) ja poszłam na studia w wieku 22 lat, dzisiaj mam 25 i nadal studiuję, mój facet 30 , mieszkamy razem i nie przeszkadza mu to ,że np. zakuwam do kolokwium :P

Gość studennnntka
a np. jego znajomi nie śmieją się ,że jego dziewczyna chodzi do szkoły ?

Gość wstyd byloby gdyby
byla glupsza od jego najglupszej kolezanki, na ktora zawsze sie powoluje w przypadkach czyjejs glupoty, uczysz sie tak jak wiele ludzi nic nowego i nic zlego:)

Gość hygtfreds
kuzwa ty masz 21 lat, to normalne ze w tym wieku czlowiek sie uczy jeszcze :/ co w tym wstydliwego? :/ wolalabys mu powiedziec ze zakonczylas edukacje na gimnazjum i od 5 lat pracujesz zawodowo? :|

Gość biedny to kraj
w którym ludzie wstydzą się tego, że się uczą