Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadia_22

miłość

Polecane posty

Gość jack ill
to sie nazywa trójkąt

chodzi mi o to ze mam meza a cały czas sni mi sie kochanek z którym go zdradziłam

ciagle ogladam jego profil na nk czy nie dodał innych zdjec ia takie tam taka obsesja podobna do milosci dlatego tak sie zastanawiam czy to czasem nie milośc

Gość hgjfhhjghjg
no to jesteś kurwa i tyle w temacie!! A kochac szczerze i prawdziwie nie można 2 osób..Rozumiem,że męzowi nie przysiegałaś wiernosci przed ołtarzem?!

Gość jack ill
nie wiem czy to miłość sama wiesz najlepieej zapytaj męza czy można kochać dwóch jednocześnie?:)

Gość kwartet
a może od razu w czterech i w zawodach sportowych brać udział , co 100 metrów mieć dobry czas na dochodzenie i nie ma jak w moim przedziale wszyscy trzej i czwarty na deser :)

Gość jack ill
ja nic o tym nie wiem ale zastanawia mnie czasem, dlaczego ludzie sie pobierają?

też sie czasami zastanawiam czy to napewno było mi potrzebne ten slub oczywiscie

Gość Dupa Jasio
nadia_22 mylisz pojecia . To sie nie nazywa milosc tylko Kures*wo i to przez duze K. Dowalasz facetowi rogi i piszesz o milosci????? ZENUA!!!

Gość nic nowwego
nie dojrzałaś do czegoś takiego jak miłość czy małżeństwo :O

Gość ale jaja haha
chyba naprawdę nie dorosłaś do małżeństwa z tego co widzę masz 22 lata tak?

Gość hgjfhhjghjg
01:01 [zgłoś do usunięcia] nadia_22 wogole to bylo pytanie do kobiet. wy faceci co mozecie o tym wiedzieć Przecież odpisalam ci jako kobieta.Po kiego chuja sie chajtalaś...romansów ci sie zachciewa teraz no no nie wstyd ci w ogóle takie tematy zakładać???myslałaś ze dodtaniesz tu jakąs aprobatę czy pocieszenie?o nie moja droga sama sobie to piwo wypij skoro go nawarzyłaś.jak dla mnie to jestes szmatką i tyle no.Żal męza tylko bo nie wie z jaką kurwą ma do czynienia...szkoda go.Ale moze sam przejrzy na oczy i zostawi cie na pastwe losu bez niczego.Takie jak ty to juz nie powiem co powinny sobie zrobic...wsadzic kurde cos tam(...)zatkać albo cuś o!!!takie moje zdanie skoro chciałaś opini kobiety.Dobrze już?pomogło?