Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiRacle87990

xd a czy tak serioo.... to można znaleźć faceta,który nie będzie kłamał????

Polecane posty

czy ja mam tylko takiego pecha, czy tylko tak mi się wydaję....gdzie ci mężczyźniiii......prawdziwi tacy.....pfuuuuuu... masakra:(:( poszukuje mężczyzny który nie będzie kłamał, bo tego nie zniese!!!!!

Kłamca, łgarz, kombinator, fascynata babskiej kiesy,jedno z tych określeń pasuje do Ciebie???? to nie masz szans....zawsze warto być tym prawdziwym normalnym facetem by korzystać z zajebistych nocnych swawoli....jest tu gdzie taki:P:):)

aha.....,,Słuchaj'' mówi do mnie powtarzając przez tel....do cholery jasnej czy on zdurniał???? proponuje mi spotkanie w hotelu???? kurwia**** męski:P niech spada do swojej Wioli,która ma z nim dziecko!!! wiecie co???? wkurwia mnie typek....ile w sobie trzeba mieć arogancji żeby wmawiać mi ciągle że z nią nie jest jak kurw**** jest!!!! to po ciul by mi pisała ta cała jakaś tam per dupencja Wiola??? bo co zżyna ją bo jej facet poszedł na bok??? poje** kobieta po co mi opisuje swój życiorys????co mnie to interesuje,że ten bandzior płaci jej alimenty????po ciul mi to do wiadomości???skoro jest mi bardzo ale to bardzo obojętny!!! i te teksty,,będę z nim, czy to Ci się podoba czy nie...'', no i weźcie tu bądźcie zdrowi na głowę jak sami jacyś psychiczni ludzie, człowieka otaczają. Jak ktoś czai tą sytuacje to niech mi to objaśni bo ja nie kumam o co chodzi tej dziurze Wioli i temu bandycie....

Gość hyh2
jak to mawia dr. house - everybody lies 🖐️

odbijając piłeczkę cipko sfrustrowana kobiece czepialstwo główną przyczyną wymienionych przez ciebie zachowań

Gość baca34
zamknij ryj świniaro

można znaleźć niekłamiącego faceta ;) mój mąż :D on kłamać nie umie :) Za to ja nie znam zadnej baby co by kłamać nie umiała :P

Gość oleolejjj
Faceci mają kłamstwo we krwi.Kłamcy,krętacze :(