Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawde w oczy czas p

Pryznajmy szczerze : 90 % Polaków to brzydale ! Nie oszukujcie się

Polecane posty

Oglądałam wczoraj sporo programow w telewizji i tak sobie pomyslalam , boszze :O Przecietny męzczyzna zaczyna łysieć , ma podwójne podgardle, tłusty owłosiony brzuch - dla Was to oznaka męskości ? 💤 ubiera się w tanie ciuchy tzw masówki, tshirt, jeansy , jakieś buty - to jest ok jesli ktoś ladnie wyglada ( ładnemu we wszystkim ładnie) - ale jeśli ma się braki urodowe to trzeba się bardziej postarać. Kobiety to samo , wystarczy będąc na ulicy , wracając z pracy przyglądać się przechodniom , co zobaczymy? To samo tylko w wersjie damskiej , na szczęscie u kobiet jest lepiej . Fajnie ubrana babka ,a obok taki dziad ? :O

- Magazyn ekspresu Reporterów - Dlaczego JA na polsacie :O - sędzia anna maria wesołowska

Dlaczego JA----- Fuj tam trzy świniaki siedzieli :P Nie dziwie czemu ten temat założyłaś :D Sam ich wygląd obrzydzał o ile chodzi o wczorajszy odcinek :D

większosc odcinków pokazuje prawdziwosc polaków . Moja matka to ogląda :O wiec ja tez jestem zmuszona

Ja lubię ten program :D fajne scenki tam puszczają:D:D A tamci byli obleśni i na dodatek zachować się nie umieli

Ja lubię ten program :D fajne scenki tam puszczają:D:D A tamci byli obleśni i na dodatek zachować się nie umieli

Gość loloololllool
Ten narrator jest popieprzony ;) 30 latka ze swoją corka jadą szukac meza , kobieta jest zdenerwowana, jej 35 letni maz rowniez ,30 latka jest zbulwersowana :D

większosc odcinków pokazuje prawdziwosc polaków . Moja matka to ogląda wiec ja tez jestem zmuszona " to wszystko wyjaśnia Albo żeś gimnazjalistka albo juz rozwódka pewnie jeszcze z dzieckiem na garnuszku u mamusi:)

narrator do bani ale program spoko :D Jest jeszcze jeden program tez na polsacie o 15.00 trudne sprawy :D identyczny

Nie gimnazjalistka a studentka , mieszkam z rodzicami

I co z tego że u rodziców mieszka ?? Ja z mężem i córeczką też na razie u rodziców mieszkam :D Tylko że tymczasowo :D Ale tv z mamą nie oglądam

I co z tego że u rodziców mieszka ?? a no to że z nudów i frustracji pieprzy jej sie w głowie od nadmiaru wolnego czasu i stwarza beznadzieje tematy takie jak te że nie wspomnę o czerpaniu informacji z programów typu "Sędzia Anna Maria Wesołowska" :D

Bzdura! Ja codziennie rano budzę się piękniejszy... Dzisiaj patrząc rano w lustro stwierdziłem, że znów obudziłem się piękniejszy, ale przesadziłem... ;-)

Gość 0101
"dlaczego ja" to najnudnejszy program jaki widzialam to co mogliby pokazac w 10 minutach wlecze sie przez godzine