Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwedcf

ale ja mam żałosną kolezankę.Zarabia połowe tego co ja

Polecane posty

Gość dwedcf

a smieje sie ze ja kupuje wlumpeksach...bo ona by nigdy tam nie weszła...Laska zarabia 1500zł...na rekę ma 25 lat i cełe pensje wydaje na rynku albo tanich sieciówkach na wyprzedażach..Wcale ne chodzi epiej ubrana niz ja..Ja mam 3tys na reke stac mnie na drozsze ciuchy ale w lumpeksach(dobrych warszawskich )mam ciuchy dobrych marek niezniszczone i oryginalne...i jeszcze stac mnie na wakacje w egzotycznych mieiscach bo nie wydaje wszytskiego na ciuchy a wygladam i tak fajnie..

Gość dziumdziadziumdzinska
Zalosna to ty jestes!

Gość j,w,
o reklama lumepksu :D:D:D:D:D

Gość Masayuki Yammamottooooooo
no i?? Widac kogo zal dupe sciska. Musialas sie wyzalic i zalozylas temat na kafe:o

Gość sensitive23
To jest kazdego indywidualna sprawa kto i gdzie co kupuje aha i droga autorko uwazam ze kazdy powinien zagladac do swojego portfela a nie liczyc ile i kto zarabia. Zalosne jest to co piszesz.

Gość reklama lumpexu
:P

Gość dwedcf
dokladnie indywidualna i ona nie ma prawa robic mi uwag...Dla mnie to ona jest zalosna bo jesli zarabialaby 10tys na reke chodzila super ubrana w markowe rzeczy to bym ja zrozumiala a dla mnie to zenujace..pensja 1500zł i zgrywa wielką panią..Snobizm i głupota..miałaby wiecej za tę samą cene i lepszych rzeczy

Gość dwedcf
Poza tym nauczcie sie czytac ze zrozumieniem "a smieje sie ze ja kupuje wlumpeksach...bo ona by nigdy tam nie weszła" Ja mam głeboko w dupie gdzie ona robi zakupy..Tym lepiej b nie przebiera i nie wybiera najlepszych rzeczy.Ale to ona mnie zaatakowała co zmusiło mnie do refleksji nad tym jaka jest zalosna

Gość tttteeetyyyyttaaaaaaa
"refleksji nad tym jaka jest zalosna" podejrzewam ze działa to w dwie strony, ona pewnie mysli to samo o tobie ale troche z innej pozycji :)

podejrzewam ze obie myślicie o sobie ze jestescie załosne :P ....na wzajem :P

Gość dwedcf
pyta mi sie skad mam taką fajną kurtkę to jej mowie.Ja nie gram snoba..a mogłabym walnąc ze kupiłam w firmówce w galerii...A ona mimo ze kurtka jej sie bardzo podobała(normalnie nówka)krytykuje lumpeksy twierdzac ze w zyciu by tam nie weszła:Oi zaplacilaby za taką kurtke nie 50zł ale 800zł..Dla mnie to debilka jest:O

Gość ano ciekawe ciekawe
pisze sie nawzajem :P

wiem :,

A ja myślę, że żałosne są osoby nazywające kogoś koleżanką/przyjaciółką i obrabiające im dupę na boku bo coś tam im się nie podoba

Gość dwedcf
aaa Ty zjebana idotko..Gdzie jej dupe obramiam.Co w rpacy opowiadam ile zarabia...Co znacie ją?Lecz sie mam prawo sie wkurwic i miec swobode mysli ..Nigdy na pseudo kolezanke nie byls wkurwiona.Mam tłumic w sobie negatywne emocje i udawac ze ich nie ma.Laska sama mnie otwarcie wielokrotnie atakowała aja pisze co o niej mysle na jakims anonimowym forum i to jest takie naganne.Lecz sie zjabana oszołomko

Gość do dcedf czy cos
masz racje, wyzal sie, pomoze ci. ale kogo to obchodzi? napisalas to zeby powiedziec ile zarabiasz? czy chcesz jakiejs rady?? moja rada olej ja i nie utrzymuj z nia kontaktu bardziej niz to konieczne. za krotkie to zycie nasze jest na takie kwasy.