Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradze i to jak31

dobry puder roświetlający>?

Polecane posty

Gość doradze i to jak31

mam już dość przypadkowego eksperymentowania,,, jaki polecacie? mam puder w kulkach firmy hean - Pani w sklepie mi poleciła..., ale ten puder kosztował 12 zł i uwazam ze roswietlenie jest adekwatne do ceny niestety, twarz nienaturalnie sie swieci

. . hej, a chodzi o puder taki w kamieniu? NAJPIĘKNIEJ rozświetlają twarz "meteorki" z guerlaina...niestety są bardzo drogie- ale pzyznam, że ja swoje używam od ponad roku, i prawie nic ich nie ubyło... dobierasz do swojej cery- jeżeli masz naczynkową, jest dodane kilka zielonych kuleczek, które niwelują zaczerwienienia, jezeli zmęczoną kuleczki są różowe, itd... a dobra też jest "czekoladka" bourjois- są dwie wersje, brązująca i rozświetlająca... drobinki są bardzo,bardzo drobne... puder jest wydajny, pięknie pachnie...cena to ok. 35 zł... obu produktów szukaj pod: Guerlain, Meteorites bourjois delice de poudre

moj niezastapiony i ukochany rozświetlacz to guerlain meteorites gold temptation - dla mnie idealny, nie ma duzych brokatowych drobin których nie lubie, a daje wrazenie takiego subtelnego rozświetlenia/rozjaśnienia cery, no i sa mega wydajne

Gość doradze i to jak31
chodzi mi o puder w formie kuleczek

Gość doradze i to jak31
a powiedz który odcien kuleczek poleciłabyć do jasnej karnacji

Gość Baśkaa,.,.
Ja jestem bardzo rozczarowana Meteorytami Guerlaina :( w ogóle nie widzę efektu na twarzy. Mam nr.03

do jasnej karnacji, albo 01, albo 02, ale raczej 01 nazywają się Teint Rose...ładne dla zmęczonej buzi... a wiesz, że ja kiedyś też nie byłam zadowolona z tych kuleczek? męczyłam je pędzlem i nic, płakać mi się cchiało, że tyle kasy wywaliłam, ale kolezanka nauczyła mnie ich używać:) otóż nie "jeździsz":) bezporednio po nich pędzlem, tylko bierzesz pudełko, trzęsiesz nim i machasz, a póżniej pędzlem zbierasz pyłek, który utworzył się na zamknięciu:>

Gość Baśkaa,.,.
Chance próbuję zrobić tak jak radzisz ;-) W efekt trochę wątpię,bo mam je już rok. Nawet pędzel mam profesjonalny do nich,kosztował więcej niż same meteoryty.

Gość doradze i to jak31
chance dzięki nie miałam pojęcia o tych kuleczkach

Gość doradze i to jak31
może dlatego...ze są takie drogie, aczkolwiek bardzo wydajne (czytałam opinie) chance powiedz... jaka jest data użycia pudru od czasu zakupu, 3 lata?

. wiesz, co jesli będziesz je trzymać w suchym miejscu , dbać o nie, porządnie zamykać, długo się nimi pocieszysz, nawet dłużej niż 3 lata .

aha! możesz kupić mnniejsze opakowanie meteorków:> moja koleżanka takie kupiła, za 79 zł! tylko nie wiem gdzie