Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmnie to wkurza

nie mam juz sily jest coraz gorzej!!!

Polecane posty

Gość jakmnie to wkurza

mam 12zl do wyplaty ,tzn do konca miesiaca?Jak ja mam zyc???Ja 2 dzieci i maz.Z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej.Plakac mi sie chce.Szukam jakiejs chalupniczej pracy bo normalnie nie moge gdyz mlodsze dziecko ma miesiac,nie mam macierzynskiego bo akurat robiac badania do nowej pracy dowiedzialam sie ze w ciazy jestem i lekarz mi nie podpisal.A poprzednia prace stracilam z powodu redukcji etatow.wiec tylko maz pracuje i mamy na 4 osoby 1500zl.Zyc mi sie nie chce!!!!!

Gość tratatatatata
bylo sie rozmnazac?? kasy nie macie, a dzieci robicie- zero myslenia teraz dzieci w biedzie beda zyc- zal...

Gość nie mam tu czarnego nika 33
jak Wy dajecie rade??? U mnie tez tylko mąż pracuje 3 dzieci, ja w domu. Mamy na miesiąc ok 5 tyś z czego 2,5 to same opłaty (nie mamy żadnych kredytów) starcza ale na podstawowe wydatki. Chyba muszę nauczyć się oszczędzać :o

Gość jakmnie to wkurza
tratatata jak nie znasz sytuacji to po co oceniasz.Zakladajac rodzine nie mialam takich problemow,oboje mielismy prace bylo ok.Niestety ja ja stracilam a u meza przez ten caly kryzys zabrano wszelkie premie i dodatki i zostala gola pensja.Moze jak doswiadczylabys czegos takiego to bys zrozumiala.W sumie to nic straconego ,nie wiesz co bedzie jutro...

Gość nie jestem studentka
odlacz internet bedizez mialana chleb 🖐️

Gość na początku zawsze jest
kolorowo! Zanim pojawił się mój syn na świecie żylo nam się jak Pączkom w maśle" , było na wszystko i niczego nie brakowało. Teraz po trzech latach starcza tylko na podstawowe wydatki. Mimo że jestem oszczędna to niestety z jednej pensji trudno. Pracy jakiejkolwiek szukam od bardzo dawna i niestety dupa!