Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żebrowski to ja nie jestem

moja koleżanka widziała mnie nago

Polecane posty

ostatnio miałem u siebie małą posiadówkę - ja, kumpel z dziewczyną i jeszcze koleżanka. siedzieliśmy przy ciastkach i browcach, oglądając filmiki na yt w pokoju. wyszedłem do łazienki by się przebrać zostałem w samej koszulce, bez majtek (i wzwodu) wtedy drzwi otworzyła koleżanka, pomyliła drzwi od wc z drwiami od łazienki. zrobiła wielkie oczy i zamknęła drzwi migiem. ja przebrałem się i jak gdyby nigdy nic wróciłem do pokoju, znajoma para o nieczym się nie dowiedziała. melanż trwał jeszcze z godzinę i koniec. tylko ta laska teraz jak się widzimy na osiedlu dziwnie na mnie patrzy, tylko mówi cześć i idzie dalej. wyjaśnić tę sytuację jakoś czy olac ją i zapomnieć tę sytuiację?

Gość tttteeetyyyyttaaaaaaa
a podoba ci sie?

Gość pocahontas8k
no właśnie podoba ci się czy nie ?

jest całkiem fajna, ale zawsze byliśmy tylko dla siebie kolega i koleżanką

Gość ęą
ja pierdole ,ale masz dylemat dziewucha zwyczajnie czuje się speszona to się gapi ,przecież była to nieco krepująca sytuacja zamień to w żart i tyle zaraz c tu baby wymyślą całą historię i wyjdzie na to ,że będziesz musial się z nią hajtać bo widziała cię z dyndającym interesem

Gość naatalkaaa
Ojej straszne, zdarza się, nic wielkiego się nie stało. Dziewczyna nie wie jak się zachować, może też Ciebie nie chce wprawiać w zakłopotanie i temu tak reaguje na Ciebie. Zagadaj do niej, że masz nadzieję, że nie przeraziła się wtedy, po prostu jak ktoś napisał obróć sytuację w żart, bo będziecie się tak mijać, a przeciez nie ma powodu.

siedzieliśmy przy ciastkach i browcach, oglądając filmiki na yt w pokoju. cute :)