Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozebi

Seks z dziewczyną? WArto?

Polecane posty

Gość mozebi

Od jakiegos czasu nachodza mnie takie mysli, jak to jest kochac sie z kobieta... Jednak z drugiej strony to nie wiem, czy mialabym odwage posunac sie tak daleko. Nigdy nawet nie calowalam sie z dziewczyna, ale jestem tego bardzo ciekawa. Kiedy juz mysle, ze bylabym zdecydowanaa, to nachodza mnie mysli, gdzie moglabym znalezc taka dziewczyne, bo wolalabym to zrobic z kims obcym, niz np z jakas kolezanka, bo w razie czego to pozniej mozna zerwac kontakt, nie ma zadnych konsekwencji itp. Moze ktos kiedys mial podobne rozterki? prosilabym o opinie.

Gość mozebi
no tak- jakbym zrobila to z kolezanka, to niewiadomo jak nasze relacje moglby sie potoczyc, kto by sie o tym dowiedzial itp. A jak bedzie to obca osoba, ktora nie zna mnie, ani ja jej, to wydaje mi sie, ze byloby lepiej. I prosilabym o jakies wypowiedzi w temacie, a nie dygresje osobiste.

mozebi Na pocałunki to sobie możesz z koleżanką pozwolić. Wszystkie dziewczyny jakie znam mają to za sobą więc to raczej nic dziwnego. Zawsze możesz powiedzieć że pijana byłaś...

Gość mozebi
no jezeli chodzi o kolezanki, to moje maja dosc odmienne poglady i ich nawet zwykly pocalunki z dziewczynami obrzydzaja.

Gość rus1 ile ty masz lat?
obracasz sie w kregu nastolatek? tylko nastolatki sie ze soba caluja, pozniej, juz malo ktore to robia ze soba :o

Wystarczająco dużo mam lat. Nie powiedziałem że obracam się w kręgu nastolatek, ale masz rację- tylko do pewnego wieku dziewczyny eksperymentują.