Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijakulilila

Dziwna wydzielina przy załatwianiu błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość hijakulilila

Normalnie rano wstałam i poszłam się wypróżnić. Często mam zaparcia ale tym razem akurat dość łatwo mi poszło. Tylko zauważyłam przy wycieraniu nie, za przeproszeniem, brudny papier od kupy tylko jakiś jasnobrązowy śluz, który nawet specjalnie nie śmierdział. Ale było go mało. Czy to mogło mieć związek z tym co zjadłam na kolację? Zjadłam kaszkę mannę, ona miała taką luźną konsystencję w sumie. Ale martwię się. Dodam, że mam hemoroidy. Ale tego śluzu (jeśli to w ogóle był śluz), nie było dużo, zupełnie mniej niż śluz wydzielający się z pochwy. Mam 21 lat. Proszę o jakieś porady. PS. Aha...jakiś rok temu miałam wszystkie badania jelita i wszystko było ok.

Gość dziaddek
dzieki wlasnie jem

Gość hijakulilila
jejku dzięki :O ja jestem wystraszona a wy sobie żarty z tego robicie, ciekawe czy wy byście się nie zastanawiali dlaczego tak macie ;/

mi się wydaje że powinnaś się nie martwić i poczekać do następnej defekacji. Jeżeli znowu pojawi się coś co cię zaniepokoi, idź do lekarza. :classic_cool: albo załóż kolejny wątek na kafe.. jak tam chcesz.. :D

Gość Kicikicikotka
a srasz na rzadko czy twardy stolec?

Gość hijakulilila
dlaczego to miałaby być prowokacja? poczytaj sobie ile było takich pytań na necie

Gość gorzko cipna
sikam

Gość hijakulilila
gdy zobaczyłam ten jasno brązowy śluz na papierze toaletowym,zaczęłam go rozciągać ciągnie się jak kurze białko,powąchałam i nie śmierdzi , taką skoszoną trawą jedzie, w smaku kwaskowate , wzięłam trochę śluzu łyżeczkądo filiżanki jak myślicie jak to badać ?

Gość hijakulilila
normalny stolec

Gość hijakulilila
ale ja nie zażywam błonnika

Gość ffdgfgfd
sluzu nie powinno byc w tym miejscu wiec idz od lekarza

Gość hijakulilila
zawsze robiłam suche kupy, które po wydaleniu się kawałkowały a teraz taki śluz mam go w filiżance,pokaże mamie,może coś poradzi

Gość sisisia
A przypadkiem nie używałaś alli? Slyszałam od dziewczyn stosujących alli, że mają takie problemy właśnie po nim.

Gość hijakulilila
kiedyś w kiblu rodziłam taką wielką kupe balasa jak kabaczek wyszedł mi czubek i stanęło ,nie mogłam sie wysrać musiałam sobie wydłubywać łyżeczką ale druga połowa mi wyszła sama nawet w sedesie nie chciało sie spuścić

Gość hijakulilila
podszywom dziękuję a dla reszty miłych osób odpiszę, że jedyne co zażywam do skrzyp na skórę włosy i paznokcie. od ponad tygodnia czyli musi być jakiś śluz żeby jelita działały i wydalał kał bez problemu tak?

Gość hijakulilila
bardzo proszę,może jeszcze więcej opisów ?służę

Gość hijakulilila
podszyw ten wyżej

Gość ffdgfgfd
to ze sluz by bylo smarowanie w jelicie byc musi to kazdy wie ale nie powinno byc go w kale jelopy glupie

Gość sisisia
Nie wiem jaki to może mieć związek ze skrzypem, ale może Twój organizm akurat tak zareagował na niego. Wydalaniu sprzyja błonnik. Poobsewuj swoje stolce przez kilka dni. Jak będzie bolał Cię odbyt lub coś w środku, zgłoś się do lekarza.