Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbluweer

byłam wczoraj w knajpie i baba bezczelnie przewineła dziecko na siedzisku!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kilimandżaro
Właśnie o to chodzi, że niektóre matki mają problem z myśleniem a że skoro są matkami to wszystko im wolno a my się nie znamy bo jesteśmy bezpłodne/za delikatne/niewspółczujące :-O nie wiemy na przykład, że jak dziecko będzie miało kupę w pieluszce przez 5 minut to umrze na raka odbytu:-O

wcale sie nie dziwie ze jestescie tak zbulwersowani,takim zachowaniem!ja sama,bym byla,gdyby taka sytuacja,miala miejsce w mojej obecnosci!ludzie podczas jedzenia nie lubia czuc takich zapachow.dziwi mnie,ze niektore z was,znajduja usprawiedliwienie,dla takiego bezmyslnego zachowania,tamtej kobiety!

Przeczytałam uważnie wszystkie wypowiedzi, jestem w szoku. Jest wiek XXI a niektóre osoby nie widzą w tym nic złego. Nie zdarzyłao mi się nigdy nic podobnego, ale gdyby faktycznie takie coś miało miejsce podczas mojej wizyty w restauracji, po prostu nie zapłaciłabym za danie, jest to szczyt wszystkiego, wiadomo jest że kobiety z dziecmi traktuje się wyjątkowo, ustępuje miejsca, pomaga z wózkiem itd, ale serwowanie takiego widoku (juz pomijam zapach) innym spożywającym to chamstwo samo w sobie. Park-ok, toaleta też, ale nie stół w barze czy gdzieś tam.... Niewyobrażalne to jest co przeczytałam i jeszcze się solidaryzują kobiety popieracjące chamstwo, oczywiscie dziecko niczemu nie winne, ale matka to podła świnia z chlewu bo inaczej nie powiem

Gość zal tych dzieci
i was tez :o

Gość alejakim sensie zal tych dziec
i?i nas tez?dlaczego?uzasadnij!

Gość tak w pl
wszystkie oburzone ale 2 dni o gownie potrafia debatować :o

Gość bl..e
dokładnie , to naprawdę żenada

Gość klik klak klik klae
po pierwsze -alez jestescie wychowane -slownictwo super , ale pewnie kazdy studiuje , a sloma z butow wychodzi!!! Odwalcie sie od matek , was tez ktos zrobil i wychowal , zmienial tez pieluchy na obsranych doooopach!!! Nie rozmnazajcie sie - zaoszczedzicie ziemi stresu!!! Sprobujcie dac sobie rade z dwojka dzieci , ciekawe czy bedziecie mogly sie wyspac i normalnie funkcjonowac !!! I nie pi...rdzielcie , ze nie trzeba miec dzieci , bo na starosc, nikt wam kubka wody nie poda , bo nastepnego pokolenia niw bedze!!! Przewijaniu w knajpach - nie Takim posranym egoistom -jeszcze wieksze NIE Bujajcie sie !!!

Gość ole!
jebał cie pies, jebała cała wieś 😭

Nie wiedziałam, że jak ktoś chce zjeść posiłek za który zapłacił w knajpie w atmosferze bez smrodu gówna i widoku obsranej pupy to jest egoistą:) Mamuśki pomyślcie trochę o innych jak wychodzicie do ludzi a nie ciągle o sobie i dupach swoich dzieci

Gość klik klak klik klae
a tak - zadaj se trudu przeczytac calosc , powaleni egoisci , to Ci co sie jak swiete krowy zachowuja i kazde dziecko z matka im przeszkadza!!!!!!!

Gość kjlkjlkjljl
do klik klak: przeciez tu nikt nie neguje, ze w dziecinstwie robil w pieluchy! To chyba nie o tym jest ta dyskusja? Kazdy robil w pieluchy i kazdy byl przewijany, wiemy o tym. tylko ze kupa to kupa: smierdzi i wyglada tak, jak wyglada. Pielucha, pupa, kupa-sorry, ale to nie ma prawa dziac sie w restauracji!!!Jesli tak, to gacie w dol i robimy po skonczonym posilku na talerze. Bo to normalne, prawda?

Gość ljh;kg;;
bo większość bab jak urodzi myśli że są pępkami świata i wogóle, pojebane głupie laski

Gość Niebieska Jarzebina
lochy jebniete!!!my dupale waszych bchorów góno obchodzą tak ajk i ich sraki!!! LOCHY DO LOCHU

Gość n,mn,nm,mn,mn,mn,m
wykopalam topik, bo w weekend widzialam dokladnie to samo. Wprawdzie w Londynie(juz tu dziewczyny pisaly, ze w UK to sie zdarza nagminnie), nie w PL ale problem ten sam. .Bylam na targach. Restauracja na terenie centrum wystawienniczego, ale to nieczego nei zmienia-duzy hol, toalety. na srodku holu byla ogrodzina restauracja, czczy kafeteria, chodnik, kilka stolikow. Pani w nejlepsze rozlozyla mate na podlodze obk swego stolika , polozyla na niej dziecko i je przewinela. Mylslalam, ze chodiaz jej kelnerki zwroca uwage, ale gdzie tam. wszystkei rzeczy mogla zostawic przy stoliku,bo byl tez jej maz, toalety czyste, mogla chociaz odejsc w dowolne miejsce poza restauracja, bo miala mate-mogla ja rozwlozyc gdziekolwiek. ale nie.ceremonia wycierania tylka musiala sie odbyc miedzy stolikami, jako dodatek do kawy. przeciez to koszmar

Gość ooko
Dnia Wednesday, March 23, 2011 o 12:53, Gość Matka dzieci napisał:

A co Twoim zdaniem miala zrobic? Gdzie to dziecko przewinac? W takiej przydroznej knajpie to nie ma specjalnie dostosowanych lazienek do przewijania i tam duzo bakterii jest. Moglas odwrocic glowe i sie nie przygladac!

Niech SIEDZI W DOMU 

Gość lord kocur
Dnia Wednesday, March 23, 2011 o 12:49, Gość kuba wojewucki napisał:

a co dziecko miało w gównem chodzić kilka godzin ...ko??

W KIBLU I TAM NIE ŻRE

Gość miq
Dnia Friday, March 25, 2011 o 00:13, Gość klik klak klik klae napisał:

po pierwsze -alez jestescie wychowane -slownictwo super , ale pewnie kazdy studiuje , a sloma z butow wychodzi!!! Odwalcie sie od matek , was tez ktos zrobil i wychowal , zmienial tez pieluchy na obsranych doooopach!!! Nie rozmnazajcie sie - zaoszczedzicie ziemi stresu!!! Sprobujcie dac sobie rade z dwojka dzieci , ciekawe czy bedziecie mogly sie wyspac i normalnie funkcjonowac !!! I nie pi...rdzielcie , ze nie trzeba miec dzieci , bo na starosc, nikt wam kubka wody nie poda , bo nastepnego pokolenia niw bedze!!! Przewijaniu w knajpach - nie Takim posranym egoistom -jeszcze wieksze NIE Bujajcie sie !!!

NIECH SIEDZI W DOMU Z BĘKARTAMI ... ... MLECZNA

Gość lord kocur
Dnia Wednesday, March 23, 2011 o 12:53, Gość Matka dzieci napisał:

A co Twoim zdaniem miala zrobic? Gdzie to dziecko przewinac? W takiej przydroznej knajpie to nie ma specjalnie dostosowanych lazienek do przewijania i tam duzo bakterii jest. Moglas odwrocic glowe i sie nie przygladac!

OBY CI ZDECHLY TE MALE SZMATY

Gość uuu
Dnia Wednesday, March 23, 2011 o 12:56, Gość ja tezzzz napisał:

ja tez bym przewinela dziecko. wiem ze nie wypada, ale co zrobic? dziecko ma sobie pupke odparzyc bo jakiejs wrazliwej damesie sie kupka nie podoba? bylo sie tak nie przygladac!! sama tez bylas mala i sralas. ludziom to sie teraz w dupie przewraca!

TAK MA SE ODPAŻYC SKORO JEST DURNE