Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanapejszon

Czy to źle?????

Polecane posty

Gość kanapejszon

Jestem kobietą mam sporą wadę wzroku noszę soczewki kontaktowe. Jednak teraz zamawiam sobie kolorowe soczewki :) Co o tym myślicie?

Gość huuuueueueue
Ja nosze kolorowe soczewki od 4 lat :))

Gość kanapejszon
I jak tam się w nich czujesz jak twoje wrażenia? Ja mam brązowe oczy takie piwne a noszę soczewki nieco ciemniejsze przez co są naprawdę wyraźniejsze super się w nich czuję i jestem z nich zadowolona moje oczy mają wyraz

Ja też mam wadę wzroku. Jestem mężczyzną (nie wiem czy to źle?). Soczewek nie noszę (nie wiem czy to źle?). Ponieważ WYKLUCZYĆ NIE MOGĘ, z równym zainteresowaniem oczekuję MIARODAJNYCH opinii w temacie KOLORU (nie wiem czy to źle?).

"noszę soczewki nieco ciemniejsze przez co są naprawdę wyraźniejsze super się w nich czuję i jestem z nich zadowolona moje oczy mają wyraz" - CZY LEPIEJ DZIĘKI TEMU WIDZISZ? Czy może GORZEJ widząc, LEPIEJ jesteś postrzegama przez innych?

Gość kanapejszon
haha mądri uśmiałam sie

Gość kanapejszon
jak to gorzej widząc. Poprostu mam ładniejsze oczy przy czym to idzie w parze z wygodą i komfortem noszenia. Dwa w jednym

Gość huuuueueueue
ja przetestowalam chyba wszystkie dostepne na rynku , kupa kasy na to poszła i moge powiedziec ,ze jesli ktoś chce z ciemnych oczy zrobic błękitne to owszem uda mu sie to ,ale i tak takie oczy będą sztucznie wygladaly. Soczewki mocno kryjące np Freshlook Colorblends są niewygodne :O Nosilam kilka dni , potem mialam dosc, caly dzien myslalam zeby to g*wno wyjac z oka . Teraz mam zupelnie inne , pogłebiające naturalny kolor oczu , i te są super :) w ogole ich nie czuc i co najwazniejsze nie widać ''pikseli'' tzn nadruku.

mam pytanie a gdzie mogę kupić takie soczewki? tzn. takie 2 w 1 (zarówno korygujące wadę jak i nadające kolor tęczówce)???

Gość kanapejszon
a powiedz mi czy te soczewki nie pogłebiają tobie wady wzroku? nic się nie dzieje? ja też już wypróbowałam mnóstwo soczewek. teraz aktualnie mam brązowe w ciemną otoczką która optycznie powiększa oko

Gość trza było ją kopnąć
solarium , soczewki zmieniajace barwe tęczówki , tipsy i białe kozaki... rzygać się chce:O

Gość kanapejszon
a co na to twój okulista

Gość trza było ją kopnąć
która optycznie powiększa oko kurwa :D ja mam piekne duze oczy , błękitne wręcz ...jak mnie wkurwiaja takie dziewuchy ktore staraja sie zatuszowac swoje naturalne piekno:O

Gość huuuueueueue
kanapejszon - z tymi całkowicie zmieniajacymi kolor działo sie az za duzo , dostalam podraznienia oka i leczyłam sie 2 tyg antybiotykami :O One zakrywają calkowicie tęczowke i zostaje ''dziurka'' na srodku - to pewnie wiesz i od lekarza uslyszalam ,ze wlasnie to zwęzenie pola widzenia , moze poglębiac wady . Dlatego przestalam szukac idealnego koloru , szkoda zdrowia i pieniedzy. Te które mam są jak zwykle korygujące , nie ma tam zadnych ''dziurek'' i nadruków , to po prostu zabarwiona soczewka :) Widze w nich normalnie , nie na kolorowo :D trza było ją kopnąć -- tipsów nie mam , na solarium nie chodzę , w lato sie nie opalam , kozaków nie kosze :D

Gość kanapejszon
Przestań pieprzyć...Mam brązowe oczy i przy tym kolorze zostaję. nie robię sztucznego błękitu więc nie prowokuj

Gość kanapejszon
a jakie teraz konkretnie nosisz? wiesz ja ich właściwie nie noszę cały czas. w domu praktycznie cały czas okulary tylko jak wychodzę z domu wtedy ubieram soczewki

Gość huuuueueueue
Freshlook dimensions - sea green ;)

"jak to gorzej widząc. Poprostu mam ładniejsze oczy przy czym to idzie w parze z wygodą i komfortem noszenia. Dwa w jednym" To o co pytasz NIEOKULISTÓW? Ładniejsze oczy, wygoda (wręcz komfort!) i CHYBA???? nie gorsze widzenie....