Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój nick zaczyna się na samogł

Levviatan

Polecane posty

"W promieniach słonecznych, opalamy się.. Orkiestra przgryFa.. skocznego Begina, to nie twoja wina..że podryFam cię...." Idę zapalić :classic_cool:

Gość no sorki lewuś
jak to powiedział Piotr 'Lepiej pogadajmy o dupie Maryni a może coś wielkiego z tego wyjdzie' Silenie się na mądrości w głupotę obraca się często.

Gość a levuś
moze nieszkodliwy, ale czasem naprawde napada bez powodu i ktos sie moze poczuc urazony, ot ta biedna dziewczyna z domu dziecka, nawet na forum mozna czasem sie ugryzc w opuszek

Gość a levuś
i bedzie o tej dziewczynie dalej, bo oprocz takich jak ty sa tez ludzie wrazliwi, a przyklady podalam te, ktore mnie interesowaly

Gość Hanalna
mnie też levviatan za przeproszeniem wkurwia. może tak troche pokory chłopczyku? co ty możesz wiedzieć o związkach i seksie?

Gość a levuś
Levviatan dasz nam zdjęcie nago? no wiesz, zycie ci nie mile? :O :D skoro wiesz, ze ciezko oceniac czlowieka znajac jego 100, 200 postow to tym bardziej jak znasz jeden wpis i to co napisales sam wciel w swoje internetowe zycie, jeszcze tylko napisz co to jest prkkad

Koktajl Mleczny. ---> pochwale sie ze takowy posiadam a nawet kilkanaście :) musze przyznac ze ma zgrabna dupcie :) i nie jest owłosiony :)

Gość a levuś
prkkad Jezu nawet w googlach tego nie ma:O

Gość a levuś
ja tez mam zdjecie levusia, tak na marginesie leviatan uwazaj komu wysylasz foty, bo ktos mi przeslal na miala a na pewno prosiles te osobe o dyskrecje, no i twoja fota byla juz na necie tez

Gość a levuś
Oblubienica nie moj typ levviatan nie chce mi sie z toba juz droczyc, bo i tak sie nie przyznasz do bledu, nawet Oblubienica, ktora lubisz pisała, że bywasz chamski

Dajcie już spokój, podajcie sobie rączki:) Za chwilę idę do dentysty, więc macie obowiązek duchowego mnie wsparcia:(

Gość a levuś
nie lekaj sie

ja nie dostałam ich od Leviego tylko od dziewczyny ktora od niego je wyudziła. A czy Levi jest przystojny... hmmm... jakby zadbał bardziej o siebie czyli poszegł do dobrego fryzjera to moze sie podobac:)

Gość a levuś
po to ci pisze, zebys zrozumial, ze jesli kilka osob ci czyms pisze to znaczy, ze jest cos na rzeczy, tego sie nie wypierasz, ale innych rzeczy tak, to ze jestes chamski to tylko przyklad

Gość a levuś
ja tez spadam, do levego i tak jak grochem o sciane, siema