Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój nick zaczyna się na samogł

Levviatan

Polecane posty

dziuńkaaa A mi się wydaje,że przesadzacie. Przeszkadza wam Levviatan a inne pomarańczki które nawet nie potrafią zarezerwować sobie nicka (z wiadomych powodów) już was tak nie bulwersują. To tylko forum a wy zachowujecie się jakby to było wasze drugie życie. I tak większość z zakładanych tutaj tematów to ściemy a wy się podniecacie. Także powinniście chyba trochę wyluzować bo to co wypisujecie na tym topiku jest żałosne, nieprawdaż? :)

Gość to juz chyba obsesja
mój nick zaczyna się na samogł ty jakas porabana jestes. Uczepilas sie chlopaka jak rzep psiego ogona, codziennie jakis topic na jego czesc zakladasz. konskie zaloty hahaha

och on i odpowiedzialność hehehe no wiesz? to nie ten typ człowieka a bawi mnie to to ze ktos az tak bardzo się tym przejmuje :) to tak jakby mój sasiad powiedział mi że jestem pizda bo mam auto a chodze do pracy na nogach :D

Koktajl Mleczny. - z jakich powodów? Wiadomych?

to juz chyba obsesja - pod tym nikiem jestem tu pierwszy raz. Pierwszy raz założyłam też jakikolwiek temat. A teraz idę na spacer:)

dziuńkaaa -> nieraz ktoś uważa że moje poglądy są be ja się pytam dlaczego a ta osoba znowu mówi że są złe... poza tym ja tu nie siedzę non stop, nie śledzę każdego tematu wiec często znikam. helena p -> widzisz parę moich poglądów się zmieniło, odkąd siedzę na kafe, ale zmieniły się dlatego że ktoś przedstawił racjonalne i logiczne argumenty że się mylę a nie mówił w kółko tylko tyle że mam głupie/zacofane/prymitywne itp. poglądy ;] mój nick zaczyna się na samogł -> to korzystaj jak chcesz ale naskakiwanie na mnie bo zignorowałem temat o mnie (lub jakiś inny opuściłem) jest głupotą bo przecież to forum na którym mogę robić co chce, być na tych tematach których chce i o takim czasie jakim ja chce a nie siedzieć i śledzić każdy temat o mnie lub na którym coś napisałem. sama sobie teraz strzelasz w stopę argumentem że znikam z tematów bo mam takie widzi mi się

Gość dziuńkaaa
Nieprawdaż. Na to co piszą pomarańcze, które próbują najczęściej prowokować nie zwracam uwagi. Natomiast Levviatan jest tu od dawna i pojawia się w wielu tematach pisząc często bzdury. I nie zachowuję się jakby to było moje drugie życie, mam po prostu prawo nawet tu wymagać odrobiny zdrowego rozsądku.

Gość dziuńkaaa
Skoro to nie ten typ człowieka to niech się też nie wyżywa na ludziach w internecie. Przypuszczam, że tylko tu z niego jest taki bohater.

dziuńkaaa -> rozumiem że oceniasz to czy piszę same bzdury po przeczytaniu wszystkich moich postów? poza tym pokaż ile osób na forum obraziłem/zmieszałem z błotem bez powodu?

Gość dziuńkaaa
Levviatan, ale ty nie pisz do mnie co ktoś tam sądzi o twoich poglądach, bo ja ci podałam konkretne przykłady twojego fatalnego zachowania. A znikasz, bo ci tak wygodniej.

dziuńkaaa -> podałaś jeden przykład... za który zresztą potem przepraszałem i wyraziłem skruchę ;]

Levi jestes jeszcze? powedz mi co sadzisz o kąsliwych uwagach na swój temat? sa ci obojetne czy bierzesz jednak cos do siebie?

Wiesz, wymagać to może redakcja kafeterii... Ty, niestety musisz zaakceptować wszystkich którzy tutaj piszą i zaakceptować to, co piszą:)

helena p - ja mam taką teorię, że ani bierze, ani nie bierze. Na pewno jest zadowolony z popularności. Nieważne jak mówią, byle mówili:)

Gość dziuńkaaa
I widzisz Levviatan. To jest właśnie to odwracanie kota ogonem. Będziesz szedł w zaparte. A dziewczyny, nie przeprosiłeś, nie kłam. Jak ktoś chce to może znaleźć tematy z łatwością. To żadna filozofia. Również ten temat, gdzie rzekomo przepraszasz. Kończę dyskusję z tobą.

Gość dziuńkaaa
Koktajl Mleczny. Jestem użytkownikiem forum, które ma regulamin. Dotyczy on wszystkich, więc mogę wymagać.

Gość a levuś
to nie jest zalosny? :O przeciez to co on pisze wola o pomste do nieba

Koktajl Mleczny. - nie są żałośni. Poniekąd mają rację:) Heleno - a nic ciekawego:) Pamiętam, że dostałaś robotę w kolsenter:D I jak ci tam?

helena p -> biorę do siebie jeśli ktoś tak jak np. Oblubienica przedstawi parę konkretnych argumentów i logiczne wytłumaczenie a nie w kółko mówi to samo ;) Oblubienica -> bardziej mnie interesuje ilość pozytywnych ocen i wyświetleń moich filmów na You Tube niż ilość tematów o mnie na kafe :P dziuńkaaa -> uciekasz z tematu? nie ładnie ;D Koktajl Mleczny. -> nie tłumaczę atakuję bo akurat mam czas i mi się chce ;]

a levuś Levviatan ne jest żałosny bo nie zakłada takich idiotycznych topików. No i nie ma pretensji to innych piszących na forum o to, dlaczego są tacy a nie inni.

Gość a levuś
ale tu juz nie chodzi o to, zeby udzielac rad idealnych tylko po co ktos daje rady prawne, ktore dotycza powaznych spraw jesli wie na temat bardzo malo, wlasiciwie tylko tyle co uslyszal na zajeciach? przeciez to jest bez sensu,

Levviatan " dziuńkaaa -> podałaś jeden przykład... za który zresztą potem przepraszałem i wyraziłem skruchę ;] " To jest tłumaczenie się :)

aa nie jest zle :) ciepła posadka ale kasa marna :) na błękitnej lini siedze hehe ale kombinuje jak uciec na sezon do niemiec i spłacić długi :) mysle tez zapisac sie na jakies studia. No zobaczymy jak bedzie. A co tam u ciebie?