Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój nick zaczyna się na samogł

Levviatan

Polecane posty

Levi oj tam oj tam ja tam swoje wiem ;) Oblubienico ---?ale ten więckiewczicz to paskuda.... ja nie lubie takich... wole takiego Van Disela ;)

hehe to w sumie dobrze bo jakbys my sie znały w realu to bym miała pewność ze mi mena nie odbijesz :P

Heleno - raz tylko odbiłam:( Ale w tajemnicy i na krótko. Do dziś nikt nic nie wie:p Levi - albo dajesz, albo w zęby!

Jak tam, wymieniliście się już? :) Dziś znowu piękna pogoda, aż chce się pootwierać okna i zacząć robić porządki przy dobrej muzyce. Ale jeszcze za wcześnie:) najpierw kawa. Potem papieros. :)

Jak tam, wymieniliście się już? :) Dziś znowu piękna pogoda, aż chce się pootwierać okna i zacząć robić porządki przy dobrej muzyce. Ale jeszcze za wcześnie:) najpierw kawa. Potem papieros. :)

Levviatan No widzisz, Ty same mądre rzeczy piszesz, ja nie wiem czemu oni się Ciebie czepiają (hi, hi) Jeszcze trochę i rzucę to świństwo. :)

Levviatan Teraz nie jest dobry czas aby rzucać. Za dużo stresu. Poza tym chcę schudnąć 3 kilo a rzucając to już na pewno mi się nie uda. :)

Koktajl Mleczny. -> ale rzucając oczyścisz organizm z toksyn co pomoże w odchudzaniu ;)

Właśnie szukam w necie piosenek żeby wypalić płytę do samochodu. Tyle piosenek mi siedzi w głowie a nie pamiętam tytułów. Chcę zebrać wszystkie fajne, które kojarzą mi się z jakimiś epizodami z mojego życia. :)

na VH1 leci w kółko reklama, składanka piosenek, większość chciałabym mieć ale nie umiem znaleźć wykonawców.. narazie znalazłam dwa :/

Jeszcze szukam piosenki z filmu "Zakochany bez pamięci" która leci w scenie, w której chłopak i dziewczyna skaczą na łóżku (pod koniec filmu) wpisuje w google już różności i nie mogę znaleźć :( Link.. nie mam linka.